Bedrijfsevenementen

Mencursus.nl Bedrijfsevenementen
Naast mencursussen, menlessen, span verbetering en paarden betuigen hebben wij een aantal arrangementen voor u in relatie tot het zelf mennen.

Weg met de Baas
(Ont)spanning met de baas & collega’s….
De ervaring leert dat bedrijfsuitjes & teambuilding activiteiten de collegialiteit en de werkprestatie vergroot. (Ont)spanning met team activiteiten draagt bij tot meer plezier op het werk! Beleef gezamenlijk het leukste personeelsuitje, en ontdek de werking hiervan! En..... de fiscus betaalt uw bedrijfsuitje

Managementtraining
Loopt uw kudde de juiste richting in?
Beleef de unieke mogelijkheden met de inzet van paarden

Bedrijfsuitjes
Een bijzondere belevenis om samen met je collega's de natuur in te trekken met een span paarden. Degenen die dit actief willen beleven mogen onder deskundige begeleiding de paarden zelf inspannen en mennen. Anderen willen misschien wat passiever deelnemen en als passagier meerijden. Bij goed weer kunnen we een uitgebreide picknick verzorgen, maar ook een stevige lunch of diner in een prachtig gesitueerde horecagelegenheid behoort tot de mogelijkheden.

Teambuilding
Teambuilding d.m.v. het mennen van paarden voor een koets. Samen de natuur in en onderweg gezamenlijk een aantal problemen oplossen. Uiteraard gaat er per team ook een ervaren menner mee. Graag willen wij met u de details invullen zodat deze bijzondere activiteit ook voor uw medewerkers bijdraagt aan het gewenste effect.

Relatiemanagement activiteit
Wat is er nog mooier dan met je klant en/of prospect per paard en koets de natuur in met een welgevulde picknickmand om onderweg ook even te stoppen bij een unieke locatie voor een product of andersoortige presentatie. Laat ons meedenken om samen met u, uw relaties een prachtige en misschien leerzame of informatie dag te bezorgen waar daarna nog lang over gesproken zal worden.

Workshop Mennen
Wilt u kennismaken met de mensport en zelf de leidsels(teugels) in handen nemen. Wellicht is onze workshop een prettige manier.
Tijdens de ongeveer 3 uur durende workshops maakt u kennis met het leren begrijpen van een paard, oefent u het mennen aan het mentoestel en ment u zelf een span paarden.

Contactpersoon:

Fred van Vliet
06-23446458
info@mencursus.nl

 

Locatie:

Watersteeg 1
5476 KW Vorstenbosch

 

Contact aanbieder

 

share: Tip een vriend

Richtprijs: Kosten op aanvraag
Deelnemers: Vanaf 4 deelnemers

Te bezoeken/boeken: Iedere dag
Periode: Het hele jaar door

Reviews op Bedrijfsevenementen

 

Er zijn nog geen beoordelingen. Voeg als eerste een review toe voor Bedrijfsevenementen .


Bol AlgemeenBol Algemeen


Heerlijk online en veilig shoppen bij Het-UITstapje.nl!


Koop 'keiskôn spullekes' en interessante 'hebbedingeskes' (gadgets), streekproducten, boeken en muziek
vanuit Brabant en Limburg gewoon bij 'de winkel van ons allemaal'!



Het-UITstapje.nl is affiliate partner van bol.com