Eenmalige workshops Patisserie

Bij Robert Eenmalige workshops  Patisserie
Bij Robert Eenmalige workshops  Patisserie
Bij Robert Eenmalige workshops  Patisserie
Bij Robert Eenmalige workshops  Patisserie
U geeft aan welke techniek of welke specifieke grondstof u wil behandelen in de workshop. In overleg is (bijna) alles mogelijk. Chocolade, of taarten en gebak of desserts. De inhoud wordt in overleg van te voren afgesproken en op de ervaring van de groep ter plekke bepaald en/of aangepast.

I.chocolade; leer de basis van werken met chocolade. De techniek van tempereren (chocolade op temperatuur brengen en dus verwerkbaar maken) en bonbons maken. Hier leert u goed en efficiŽnt chocolade op temperatuur te brengen en zodoende allerhande decors , chocolademousse te maken en bonbons
II.gebak en taart: Na deze workshop bent u in staat om bijzondere taarten en taartjes te maken met verschillende technieken
III.high tea: na deze inspirerende workshop zijn er voldoende technieken en ideeŽn voor handen om een uitgebreide high-tea te maken, inclusief hartige onderdelen
IV.desserts: van makkelijk tot moeilijk, maar altijd verrassend. Of het nu gaat om fruit, chocolade, noten, etc. In deze workshop komt het allemaal voorbij en is het niet moeilijk meer om na een etentje de juiste afsluiting te kiezen!
V.thema workshop.

Contactpersoon:

Robert
013 - 528 49 06
info@bijrobert.nl

 

Locatie:

Sprendlingenpark 13
5061 JT Oisterwijk

 

Reservering aanvragen

 

share: Tip een vriend

Richtprijs: Ä 52,50 Per persoon
Deelnemers: Vanaf 8 deelnemers

Te bezoeken/boeken: Maandag t/m vrijdag mogelijk
Periode: Het hele jaar door

Reacties op Eenmalige workshops Patisserie

 

Er zijn nog geen reacties. Voeg als eerste een reactie toe voor Eenmalige workshops Patisserie.