De Groote Heide


De Groote Heide omvat de Nederlandse gemeenten Valkenswaard, Cranendonck, Heeze-Leende, Waalre, Veldhoven en Eindhoven en de Belgische gemeenten Hamond-Achel en Neerpelt.

Met onze vijf Belgisch-Nederlandse gemeenten willen we De Groote Heide uitbouwen tot een bijzondere regio. Een unieke, hechte streek die vernieuwende ideeën tot leven laat komen.

Je bent van harte welkom om hier te ontdekken, te experimenteren, te investeren en … je ideeën te delen met ons en met elkaar.


Wat is De Groote Heide?

De Groote Heide is een biotoop waar ingenieuze en creatieve mensen kunnen ontdekken, experimenteren en investeren in projecten voor de toekomst.

Ideeën laten connecteren

De Groote Heide is een etalage waar vijf gemeenten met elkaar in verbinding staan. En dit op verschillende niveaus. Waar Nederland en België hand in hand gaan. Waar de natuur en de stad elkaar ontmoeten. Waar ondernemende, creatieve mensen elkaar vinden. Waar verleden en toekomst met elkaar verweven zijn. Waar verbindingen uitgroeien tot verbintenissen. Vruchtbare grond waar ideeën connecteren.

Inviteren tot ondernemen

De Groote Heide is een aantrekkelijk, duurzaam, authentiek, innovatief en levendig vestigingsklimaat in de Brainport regio. Deze streek biedt mensen toonaangevende en bijzondere woon-, werk- en recreatiemogelijkheden in een uitnodigende groene omgeving.

Deze website bundelt originele groepsuitstapjes op toeristisch, educatief, actief, creatief en cultureel gebied in de regio De Groote Heide. Ook vindt u hier verblijfsaccommodaties en interessante horeca. De activiteiten en accommodaties verzameld op deze website worden u aangeboden door kleinschalige ondernemers, organisaties en particulieren.

Op Het-UITstapje.nl vindt u leuke uitstapjes voor een dagje uit met een groep in De Grootte Heide. Of u nu een groepsactiviteit plant voor een dagje uit met een groep vrienden, collega's, familie of met kinderen; op Het-UITstapje.nl vindt u een keur aan originele uitstapjes en groepsactiviteiten. Denk bijvoorbeeld aan workshops en clinics schilderen, fotograferen, sieraden maken of mozaïeken. Maar ook in de buitenlucht of in de keuken valt er genoeg creëren!

Dus plant u een vrijgezellenfeest, werkuitstapje, teambuilding activiteit, kinderfeestje of familiedag? Bekijk dan ons aanbod van uitstapjes en ontdek dat er ook voor uw dagje uit een passende groepsactiviteit is.


Het-UITstapje.nl - Helemaal THUIS in gastvrij Brabant!