Conferentiehotel de Spreeuwelse Heide

Conferentiehotel de Spreeuwelse Heide
In Conferentiehotel De Spreeuwelse Heide bevinden zich alle zalen en kamers op de begane grond, waardoor u de gehele dag en nacht direct verbonden blijft met de natuur. Dankzij de weidse opzet van het gebouw is het mogelijk om elke afzonderlijke groep de privacy te bieden die gewenst is. Tijdens uw verblijf kunt u gebruik maken van onze ontspanningsfaciliteiten, waaronder het rustgevende labyrint en de inspirerende boomhutten. Uiteraard kunt u ook een heerlijke wandeling maken in de uitgestrekte bostuin met vijver of door het aangrenzende heide gebied.
De locatie en zijn omgeving lenen zich uitstekend voor vele teambuildings- en ontspanningsactiviteiten. Kom tot rust met een tai chi sessie in de ochtend of laat u eens verrassen door een workshop schapendrijven.
Na een intensief dagprogramma staat onze kok Fons voor u klaar om u het echte Bourgondische Brabant te laten proeven en onze gastvrouw Miranda zorgt er met veel plezier voor om uw verblijf zo comfortabel en doeltreffend mogelijk te maken.

De koffie staat voor u klaar!

Locatie Conferentiehotel de Spreeuwelse Heide:

Locatie:

Spreeuwelsedijk 9
5091 KS Oirschot - Westelbeers
Telefoon: 013-504 13 92
www.despreeuwelseheide.nl
welkom@despreeuwelseheide.nl

Toegankelijkheidsinformatie

Actief op Het-UITstapje sinds 1-1-2011