DagjeGPS.nl

DagjeGPS.nl
Aan de oostelijke rand van Het Groene Woud en midden in de 'parel' van de Brabantse Meierij (Meierijstad) is het team van DagjeGPS.nl ook jullie gezelschap graag van dienst bij de organisatie van 'Het Gezelligste Dagje Uit!' met spel, plezier, educatie, actie, teambuilding, (ont)spanning en avontuur!

De spelbeleving of activiteit is niet zomaar een wandeling of fietstocht met GPS. Het innovatieve team van DagjeGPS.nl bedenkt, ontwikkelt en organiseert unieke en actieve groepsactiviteiten met GPS en mobiele media. Dit zijn cultuurhistorische GPS wandelingen, sportieve en actieve GPS wandeltochten, GPS droppings, GPS events, GPS fietstochten en fotozoektochten. Voor verschillende vrijetijdslocaties en attractiepunten ontwikkelt ons team eigen GPS-arrangementen.

Het team van DagjeGPS.nl voelt zich niet gebonden aan een recreatiepunt of horecagelegenheid en wil zich beslist niet als een horecabedrijf profileren. De activiteit van het deelnemende gezelschap staat centraal. De beleving van 'Het Gezelligste Dagje Uit!' wordt door de organisatie van DagjeGPS.nl in samenwerking met partners compleet verzorgd (met eventueel veel culinaire mogelijkheden voor, tijdens of na de activiteit). Dat kan allemaal voor de scherpste prijs! En iedereen mag én kan natuurlijk gewoon meedoen!!!

Wat denken jullie bijvoorbeeld van een Dagje TV maken, Wie is de Spion?, Avontuurlijke tocht, Koeverings Ganzenbord, Het Mysterieus Maffiaspel en de populaire Denken Durven Doen Dropping (waarbij eigen smartphones en tablets gewoon zijn toegestaan)? Of wordt het een educatieve fotozoektocht?

Heel graag tot ziens bij jullie eigen dagje uit, georganiseerd door het team van DagjeGPS.nl!

Kijk op de website of bel gerust voor meer informatie!

INFORMEREN & RESERVEREN: 0877-848408

Locatie DagjeGPS.nl:

Activiteiten van DagjeGPS.nl:

Een intensieve wandeling (zonder GPS) met route, opdrachten met fotoherkenning en raadsels. Er is altijd een winnend team!
DagjeGPS.nl
Beleef je eigen onvergetelijke feestje met een echte 'adventure trip' op de Vlagheide!
DagjeGPS.nl
Bernheze, Best, Breda, Eindhoven, Helmond, Het Groene Woud, Land van Oirschot, Nuenen ca, Oisterwijk, Oss, s-Hertogenbosch, Schijndel, Sint-Michielsgestel, Sint-Oedenrode, Son en Breugel, Tilburg, Uden, Veghel, Vught
Stilte op de set! Camera klaar? Geluid klaar? Draaien maar... Samen een dagje tv maken in de 'openluchtstudio' van Schijndel...
DagjeGPS.nl
Een intensieve wandeling (zonder GPS) met route, opdrachten met fotoherkenning en raadsels. Er is altijd een winnend team!
DagjeGPS.nl

Contactpersoon:

Patrick van der Heijden
0877-848408
info@dagjegps.nl

 

Locatie:

Plein 1944 26
5481 AR Schijndel
Telefoon: 0877-848408
www.recreatieteamvlagheide.nl
info@recreatieteamvlagheide.nl

Actief op Het-UITstapje sinds 03-03-2011