In de Kunstkeuken

In de Kunstkeuken
Creatieve en culinaire workshops, social dining en catering.

Een zinderende beleving waarbij al uw zintuigen (voelen, proeven, zien en ruiken) op een aangename wijze worden geprikkeld.

Wij wonen en werken vanuit onze moderne en sfeervolle stadsvilla gelegen in het bruisende hart van Eindhoven “De Bergen”.

Tijdens de activiteiten is iedereen vrij om de aanwezige kunstwerken van Emmy zoals schilderijen, beeldjes en lampen te bekijken. De gastvrouw geeft graag uitleg over de gebruikte materialen en de gastheer schenkt u graag een drankje in!

ATELIER; de creatieve workshops vinden plaats in het atelier op de tweede verdieping. Daar gaat u een creatieve uitdaging aan door deel te nemen aan een schilder, klei, shadowpaint of decopatch workshop.

De workshops zijn geschikt voor particulieren, individueel of als groep maar ook voor bedrijven als teamuitje of als onderdeel van een coaching-teambuilding traject.

HUISKAMERRESTAURANT; de kookworkshops vinden plaats in onze moderne keuken op de eerste verdieping, waar u met verse seizoen producten verrassende en kleurrijke gerechten gaat bereiden.

De huiselijke sfeer en de exclusieve bediening vormen de charme van de avond. Wij houden graag rekening met dieet en allergie zoals gluten, tarwe-intolerantie, lactose en vegetarische voorkeur!

CATERING; wij verzorgen graag uw lunch, diner of buffet op uw locatie . CAMPERBUS; is van alle gemakken voorzien en zetten we graag in om voor u een gezellige picknick te verzorgen op een door u gekozen locatie in de natuur of bij uw feestje!

DAGJE UIT: Voor een compleet dagje uit kunnen zowel de kook als
de creatieve workshops met elkaar gecombineerd worden.
LOCATIE: is bespreekbaar
AANVANGSTIJD: bepaalt u zelf als groep
DEELNEMERS: het aantal deelnemers per workshop is bespreekbaar
DOELGROEP: tussen de 5 en 85 jaar!
ACTIVITEITEN: worden op maat aangepast aan wens, budget, aantal,
thema, locatie, doelgroep.

Smakelijke KUNSTgroeten en tot ziens,

Locatie In de Kunstkeuken:

Contactpersoon:

Emmy Geenen
06-27016870

 

Locatie:

Sint Catharinastraat 8
5611JC Eindhoven
Telefoon: 06-27016870
www.indekunstkeuken.nl
emmy@indekunstkeuken.nl

Actief op Het-UITstapje sinds 14-07-2014