Tekenstudio Jan

Tekenstudio Jan
De carrière van illustrator en kunstschilder Jan Nijenhuis heeft een grote vlucht genomen. De talloze karikaturen en schilderijen zijn er het tastbare bewijs van. Jan Nijenhuis tekent en schildert al sinds zijn jeugd. Het lag daarom voor de hand dat hij een tekencursus volgde aan de Famous Artist School. Daar kwamen twee jaar avondlessen aan de Kunstacademie bij. Het schilderen heeft hij zichzelf aangeleerd.

Bovenal zocht en vond Jan Nijenhuis zijn eigen weg. Hij maakt zich een realistische en surrealistische stijl eigen. Meestal fijn geschilderd, met toevoeging van symbolische elementen. Een stijl die het midden houdt tussen Salvador Dalí en Roger Dean. Hij laat zich verder inspireren door Magritte, Willink en bovenal Escher.

Jan Nijenhuis heeft in zijn vorige woonplaats Elst een naam opgebouwd met muurschilderingen, decorschilderingen (pronkzittingen), portretten en karikaturen. Veel van zijn schilderijen (olieverf) maakt hij in opdracht.

Hij maakt ook logo’s, posters, cd-inlays, kaarten en verder alles wat u maar geïllustreerd wil hebben.

Zijn werk is veel omvattend, zijn stijl is herkenbaar. Op de website krijgt u een goede indruk van zijn werk. Wilt u meer weten, kom gerust even kijken of neem contact op.

Locatie Tekenstudio Jan:

Contactpersoon:

Jan Nijenhuis
06–41944487
jan.nijenhuis@tekenstudiojan.nl

 

Locatie:

Heide 10a
5441 PR Oeffelt
Telefoon: 06-41944487
www.tekenstudiojan.nl
jan.nijenhuis@tekenstudiojan.nl


Actief op Het-UITstapje sinds 31-05-2016

Bol AlgemeenBol Algemeen

Pre-zomer 2024Pre-zomer 2024


Heerlijk online en veilig shoppen bij Het-UITstapje.nl!


Koop 'keiskôn spullekes' en interessante 'hebbedingeskes' (gadgets), streekproducten, boeken en muziek
vanuit Brabant en Limburg gewoon bij 'de winkel van ons allemaal'!Het-UITstapje.nl is affiliate partner van bol.com