De Reünie

De Vergulde Hand De Reünie
De Vergulde Hand De Reünie
De Vergulde Hand De Reünie
De Vergulde Hand De Reünie
De Vergulde Hand De Reünie
Wie wil er nu geen reunie organiseren in een mooie autentieke kapschuur met de mogelijkheid om gemakkelijk te parkeren in het buitengebied van Tilburg. Deze ruimte is te huur met een nieuw toilet gebouw en voorzien van een fijnmazig windgordijn dat bij minder goed weer dicht kan. Hier kan men de herinneringen van vervlogen jaren gezellig ophalen in een sfeervolle omgeving. Wij stellen alleen de schuur met toilet beschikbaar en verder mag je het zelf regelen sluitingstijd staat vast tot 20.00 uur. Dit voor een bedrag van € 30,- per uur en €2,- persoon voor gebruik van het toilet. Dit is mogelijk tot maximaal ongeveer 100 personen.

Contactpersoon:

Piet van Bavel
0622986026
verguldehand@elda.nl

 

Locatie:

Vijfhuizenbaan 33a
5133 NH Riel

 

Reservering aanvragen

 

share: Tip een vriend

Richtprijs: 30 euro per uur plus 2 euro per persoon
Deelnemers: Vanaf 10 deelnemers

Tijd: 3 tot 6 uur
Te bezoeken/boeken: Iedere dag
Periode: Het hele jaar door

Reacties op De Reünie

schreef

we hebben een bijzonder mooi feest gehad in de sfeervolle Vlaamse feestschuur bij de Vergulde Hand in Riel. Deze schuur heeft een prachtige authentieke bar en is geschikt voor feesten voor grote en kleine gezelschappen. Je kunt de schuur afsluiten met een windgordijn zodat je kunt feesten in alle weer omstandigheden. Voor ons was dit ideaal. met het wisselvallige weer aan het begin van de middag kon het gordijn dicht. Eind van de middag brak de zon heerlijk door en kon het gordijn weer open toen we lekker gingen BBQen. De sanitaire voorzieningen zijn ook pico bello in orde. Alom deze prachtige locatie biedt alles voor een gezellig feest in landelijke stijl. Bedankt Piet en Ans voor de goede zorgen. Groetjes van Adrie en Vera.

schreef

We hebben een geweldige familiedag gehad bij de vergulde hand, alles was goed verzorgd mede door de gastvrijheid van Ans en Piet van Bavel.

schreef

Een zeer geslaagde familie dag gehad.

Voeg een reactie toe voor
De Reünie.

BoekenBoeken


Heerlijk online winkelen bij Het-UITstapje.nl!


Koop 'keiskôn spullekes' en interessante 'hebbedingeskes' (gadgets), streekproducten, boeken en muziek
vanuit Brabant en Limburg gewoon bij 'de winkel van ons allemaal'!Het-UITstapje.nl is affiliate partner van bol.com