De Maashorst


De Maashorst omvat de gemeenten Bernheze, Boekel, Maashorst en Oss. De voormalige gemeenten Uden en Landerd vormen sinds 1 januari 2022 de gemeente Maashorst. Deze nieuwe gemeente bestaat uit zes kernen: Uden, Volkel, Odiliapeel, Reek, Schaijk en Zeeland.

De Maashorst is het grootste natuurgebied van Noord-Brabant. Een gebied bestaande uit een prachtige natuurkern, met bossen en heidevelden, stuifduinen, vennen en oude dreven. In dit gebied heeft de natuur het nog voor het zeggen en zijn de bomen, planten en beesten de baas, net zoals vroeger. Wees welkom in het 'oergebied' van Brabant!

Baan je een weg langs bomen, beken en beesten. Spot de wisent, Taurus en de Exmoorpony, de oerbewoners van dit gebied. Beleef de Wijst: de natuurparel van het landschap. Ontdek de historische opgravingen en alle andere oerschatten van natuurgebied De Maashorst. Trek stevige wandelschoenen aan, zorg voor proviant en neem je camera of verrekijker mee. Volg je oerhart! Ga, kijk, luister en geniet!

TIP: Bezoek ook eens www.bezoekdemaashorst.nl en www.aa-land.nl


Het-UITstapje.nl bundelt originele groepsuitstapjes op toeristisch, educatief, actief, creatief en cultureel gebied, ook in de Maashorst. ook staan hier verblijfsaccommodaties en interessante horecagelegenheden vermeld. De activiteiten en accommodaties verzameld op deze website, worden aangeboden door kleinschalige ondernemers, organisaties en particulieren.


Op Het-UITstapje.nl staan leuke uitstapjes voor een dagje uit met een groep in de Maashorst. Op zoek naar een groepsactiviteit voor een dagje uit met vrienden, collega's, familie of met kinderen? Op Het-UITstapje.nl staat een keur aan originele uitstapjes en groepsactiviteiten. Denk bijvoorbeeld aan workshops en clinics schilderen, fotograferen, sieraden maken of mozaïeken. Ook in de buitenlucht of in de keuken valt er genoeg te creëren!


Organiseert u een vrijgezellenfeest, werkuitstapje, teambuildingactiviteit, kinderfeestje of familiedag? Kijk dan in ons aanbod van uitstapjes en ontdek dat er ook voor uw dagje uit een passende groepsactiviteit is.


Klik en vind jullie uitstapje op de kaart in de Brabantse regio De Maashorst


Helemaal THUIS in gastvrij Brabant én Limburg!
Je vindt het allemaal op... Het-UITstapje.nl!

 


Bol AlgemeenBol Algemeen

Pre-zomer 2024Pre-zomer 2024


Heerlijk online en veilig shoppen bij Het-UITstapje.nl!


Koop 'keiskôn spullekes' en interessante 'hebbedingeskes' (gadgets), streekproducten, boeken en muziek
vanuit Brabant en Limburg gewoon bij 'de winkel van ons allemaal'!Het-UITstapje.nl is affiliate partner van bol.com