De Meierij


Volgens de in 2011 opgestelde gebiedspaspoorten van de provincie Noord-Brabant behoort het gebied tussen 's-Hertogenbosch, Tilburg en Eindhoven tot het cultuurlandschap van de Meierij. De gemeenten Boxtel, Vught, Sint-Michielsgestel en Meierijstad vallen tevens binnen Het Groene Woud. Met name het gebied rond Sint-Michielsgestel, Boxtel, Schijndel, Veghel en Sint-Oedenrode draagt de naam Meierij. De laatste drie gemeenten zijn in 2017 gefuseerd tot een nieuwe gemeente Meierijstad, verwijzend naar het gebied waarin ze liggen. (foto: Jozef van Dongen)

TIP: Bezoek ook eens www.bezoekmeierijstad.nl en www.aa-land.nl


Het-UITstapje.nl bundelt originele uitstapjes op toeristisch, educatief, actief, creatief en cultureel gebied, ook in de Meierij van 's-Hertogenbosch. Ook staan hier verblijfsaccommodaties en interessante horecagelegenheden vermeld. De activiteiten en accommodaties verzameld op deze website worden aangeboden door kleinschalige ondernemers, organisaties en particulieren.


Op Het-UITstapje.nl staan leuke uitstapjes voor een dagje uit met een groep in de Meierij van 's-Hertogenbosch. Op zoek naar een groepsactiviteit voor een dagje uit met een vrienden, collega's, familie of met kinderen? Op Het-UITstapje.nl staat een keur aan originele uitstapjes en groepsactiviteiten. Denk bijvoorbeeld aan workshops en clinics schilderen, fotograferen, sieraden maken of mozaïeken. Ook in de buitenlucht of in de keuken valt er genoeg te creëren!


Organiseert u een vrijgezellenfeest, werkuitstapje, teambuildingactiviteit, kinderfeestje of familiedag? Kijk dan in ons aanbod van uitstapjes en ontdek dat er ook voor uw dagje uit een passende groepsactiviteit is.


Klik en vind jullie uitstapje op de kaart in de Brabantse regio De Meierij


Meer dan 500 kleinschalige aanbieders
helemaal THUIS in gastvrij Brabant én Limburg!

Vind ze allemaal op... Het-UITstapje.nl!


Bol AlgemeenBol Algemeen

OutdoorOutdoor


Heerlijk online en veilig shoppen bij Het-UITstapje.nl!


Koop 'keiskôn spullekes' en interessante 'hebbedingeskes' (gadgets), streekproducten, boeken en muziek
vanuit Brabant en Limburg gewoon bij 'de winkel van ons allemaal'!Het-UITstapje.nl is affiliate partner van bol.com