De Brabantse Kempen


De Brabantse Kempen omvat de gemeenten Bergeijk, Bladel, Eersel, Oirschot en Reusel-de Mierden.

De Brabantse Kempen met zijn vele dorpen en buitengebieden in de gemeenten Bergeijk, Bladel, Eersel, Oirschot en Reusel-de Mierden kent een rijke historie.
Deze streek is in algemene zin een aantrekkelijk toeristisch-recreatief gebied. Voor zowel actieve als passieve recreatie zijn vele voorzieningen beschikbaar. Veel campings, Bed & Breakfast accommodaties en zeer veel activiteiten voor groepen in de sfeer van een feest of partijtje.
De dorpen in dit gebied ademen ieder hun eigen specifieke sfeer. Alle dorpen hebben een aantrekkelijk winkelaanbod, restaurants, cafe's enz. ; het is er allemaal. Het gebied is ook bij uitstek geschikt om al fietsend en wandelend te verkennen, met veel vrijliggende fietspaden door de bossen en vele verharde landwegen tussen de orpen.

Deze website bundelt originele groepsuitstapjes op toeristisch, educatief, actief, creatief en cultureel gebied in de regio Nederlandse Kempen. Ook vindt u hier verblijfsaccommodaties en interessante horeca. De activiteiten en accommodaties verzameld op deze website worden u aangeboden door kleinschalige ondernemers, organisaties en particulieren.

Op Het-UITstapje.nl vindt u leuke uitstapjes voor een dagje uit met een groep in de Nederlandse Kempen. Of u nu een groepsactiviteit plant voor een dagje uit met een groep vrienden, collega's, familie of met kinderen; op Het-UITstapje.nl vindt u een keur aan originele uitstapjes en groepsactiviteiten. Denk bijvoorbeeld aan workshops en clinics schilderen, fotograferen, sieraden maken of mozaïeken. Maar ook in de buitenlucht of in de keuken valt er genoeg creëren!

Dus plant u een vrijgezellenfeest, werkuitstapje, teambuilding activiteit, kinderfeestje of familiedag? Bekijk dan ons aanbod van uitstapjes en ontdek dat er ook voor uw dagje uit een passende groepsactiviteit is.


Het-UITstapje.nl - Helemaal THUIS in gastvrij Brabant!BoekenBoeken


NIEUW! Online winkelen bij Het-UITstapje.nl!


Koop nu 'keiskôn spullekes' en interessante 'hebbedingeskes' (gadgets), streekproducten, boeken en muziek
vanuit Brabant en Limburg gewoon bij 'de winkel van ons allemaal'!Het-UITstapje.nl is affiliate partner van Bol.com