De Groote Heide


De Groote Heide omvat de Nederlandse gemeenten Valkenswaard, Cranendonck, Heeze-Leende, Waalre, Veldhoven en Eindhoven en de Belgische gemeenten Hamond-Achel en Neerpelt.

Met onze vijf Belgisch-Nederlandse gemeenten willen we De Groote Heide uitbouwen tot een bijzondere regio. Een unieke, hechte streek die vernieuwende ideeën tot leven laat komen.

Je bent van harte welkom om hier te ontdekken, te experimenteren, te investeren en … je ideeën te delen met ons en met elkaar.


De Groote Heide is een biotoop waar ingenieuze en creatieve mensen kunnen ontdekken, experimenteren en investeren in projecten voor de toekomst.


Ideeën laten connecteren

De Groote Heide is een etalage waar vijf gemeenten met elkaar in verbinding staan. En dit op verschillende niveaus. Waar Nederland en België hand in hand gaan. Waar de natuur en de stad elkaar ontmoeten. Waar ondernemende, creatieve mensen elkaar vinden. Waar verleden en toekomst met elkaar verweven zijn. Waar verbindingen uitgroeien tot verbintenissen. Vruchtbare grond waar ideeën connecteren.


Inviteren tot ondernemen

De Groote Heide is een aantrekkelijk, duurzaam, authentiek, innovatief en levendig vestigingsklimaat in de Brainport regio. Deze streek biedt mensen toonaangevende en bijzondere woon-, werk- en recreatiemogelijkheden in een uitnodigende groene omgeving.


Het-UITstapje.nl bundelt originele groepsuitstapjes op toeristisch, educatief, actief, creatief en cultureel gebied, ook in De Groote Heide. Ook staan hier verblijfsaccommodaties en interessante horecagelegenheden vermeld. De activiteiten en accommodaties verzameld op deze website worden aangeboden door kleinschalige ondernemers, organisaties en particulieren.


Op Het-UITstapje.nl staan leuke uitstapjes voor een dagje uit met een groep in De Groote Heide. Op zoek naar een groepsactiviteit voor een dagje uit met vrienden, collega's, familie of met kinderen? Op Het-UITstapje.nl staat een keur aan originele uitstapjes en groepsactiviteiten. Denk bijvoorbeeld aan workshops en clinics schilderen, fotograferen, sieraden maken of mozaïeken. Ook in de buitenlucht of in de keuken valt er genoeg te creëren!


Organiseert u een vrijgezellenfeest, werkuitstapje, teambuildingactiviteit, kinderfeestje of familiedag? Kijk dan in ons aanbod van uitstapjes en ontdek dat er ook voor uw dagje uit een passende groepsactiviteit is.


Klik en vind jullie uitstapje op de kaart in de Brabantse regio De Groote Heide


Helemaal THUIS in gastvrij Brabant én Limburg!
Je vindt het allemaal op... Het-UITstapje.nl!

 


Bol AlgemeenBol Algemeen

Pre-zomer 2024Pre-zomer 2024


Heerlijk online en veilig shoppen bij Het-UITstapje.nl!


Koop 'keiskôn spullekes' en interessante 'hebbedingeskes' (gadgets), streekproducten, boeken en muziek
vanuit Brabant en Limburg gewoon bij 'de winkel van ons allemaal'!Het-UITstapje.nl is affiliate partner van bol.com