Aanmelden

 

Naam organisatie of aanbieder:
Naam contactpersoon:
Telefoon:
E-mail adres:
Op het moment dat wij uw organisatie, activiteit of dienst hebben opgenomen, ontvangt u een bericht. U kunt zich vervolgens registreren en zelf uw gegevens aanvullen en van foto's voorzien.

Wij willen met onze organisatie graag opgenomen worden in Het-UITstapje.nl.
Korte omschrijving organisatie:


U vindt de informatie op de website:


Wij staan met onze organisatie al in Het-UITstapje.nl, maar willen graag de volgende activiteiten ook opgenomen hebben: Korte omschrijving activiteit/dienst:


U vindt de informatie op de website:

Onze spelregels

 

Alle initiatieven op het gebied van cultuur, educatie, voorlichting, toerisme en recreatie in Brabant worden gebundeld op één website: www.Het-UITstapje.nl. In samenwerking met VisitBrabant inventariseren wij voor deze site zoveel mogelijk lokale groepsactiviteiten in Brabant. www.Het-UITstapje.nl biedt ruimte voor initiatieven van zowel professionals als van lokale organisaties, individuele burgers en agrariërs. Initiatieven die passen binnen dit concept worden kosteloos op de website geplaatst. Denk hierbij aan een workshop of clinic schilderen, beeldhouwen, skiën, langlaufen, paardenfluisteren, rietvlechten, kaarsen maken, koekroelen enzovoorts. Maar ook recreatieve activiteiten en arrangementen als wandelen, fietsen, steppen, kanoën, ezel wandelen, paardrijden, boerengolf, boogschieten zijn welkom.

Om er voor te zorgen dat alle informatie op een correcte, volledige en vergelijkbare manier opgenomen wordt, kunt u uw informatie aan ons doorsturen. Wij zorgen er voor dat die informatie geplaatst wordt.

Wilt u groepen (op afspraak) ontvangen voor een bezoek, rondleiding, workshop, excursie, clinic of zelfs voor een werkbezoek, geef dan uw informatie door. Wij zijn er voor activiteiten van agrariërs, kunstenaars, uitvoerende artiesten, ambachtslieden, maar ook andere kleinschalige ondernemers en maatschappelijke organisaties als een IVN of Heemkundekring, die activiteiten en arrangementen aanbieden.

De beheerder van Het-UITstapje.nl is en blijft de eindverantwoordelijke voor de plaatsing van de informatie. U kunt ten alle tijden contact opnemen indien u niet tevreden bent met het wel of niet plaatsen.

Activiteiten en diensten opgenomen in Het-UITstapje.nl kunnen ook opgenomen worden in een arrangement van u of van een andere ondernemer. U wordt daar dan van op de hoogte gesteld en u kunt daar uiteraard bezwaar tegen maken.