Aanmelden

 

Naam organisatie of aanbieder:
Naam contactpersoon:
Telefoon:
E-mailadres:
Zodra wij uw basisgegevens hebben ontvangen en verwerkt, staat uw organisatie, activiteit of dienst vermeld en ontvangt u van ons een bericht. U kunt zich vervolgens registreren en zelf uw gegevens aanvullen en van foto's voorzien.

Wij willen onze organisatie graag vermelden op Het-UITstapje.nl.
Korte omschrijving organisatie:


U vindt de informatie op de website:


Onze organisatie staat al op Het-UITstapje.nl en wij willen de volgende activiteit(en) erbij vermelden: Korte omschrijving activiteit/dienst:


U vindt de informatie op de website:

Onze spelregels

 

Het-UITstapje.nl bundelt zoveel mogelijk initiatieven op het gebied van cultuur, educatie, voorlichting, toerisme en recreatie in Brabant. Wij inventariseren voor deze website lokale groepsactiviteiten in Brabant. Het-UITstapje.nl biedt ruimte voor initiatieven van zowel professionals als van lokale organisaties, individuele burgers en agrariërs.

Initiatieven die passen binnen dit concept worden op de website geplaatst. Denk hierbij aan een workshop of clinic schilderen, beeldhouwen, skiën, langlaufen, paardenfluisteren, rietvlechten, kaarsen maken, koekroelen enzovoorts. Ook recreatieve activiteiten en arrangementen als wandelen, fietsen, steppen, kanoën, ezel wandelen, paardrijden, boerengolf, boogschieten zijn welkom, evenals verblijfsaccommodaties, zoals B&B, (mini-)camping, groepsaccommodatie of (mini-)hotel.

Voor een vermelding op de website betaalt u nog niets, maar medio 2020 zal er een laagdrempelig jaartarief worden geintroduceerd. U bepaalt daarna uiteraard zelf of uw vermelding op Het-UITstapje.nl mag blijven staan.

Om ervoor te zorgen dat alle informatie op een correcte, volledige en vergelijkbare manier wordt gepubliceerd, kunt u uw basisinformatie aan ons doorsturen. Wij zorgen ervoor dat de door u verstrekte informatie wordt geplaatst.

Wilt u groepen (op afspraak) ontvangen voor een bezoek, rondleiding, workshop, excursie, clinic of voor een werkbezoek, geef dit aan ons door. Agrariërs, kunstenaars, uitvoerende artiesten, ambachtslieden en ook andere kleinschalige ondernemers en organisaties, zoals een IVN of Heemkundekring, die activiteiten en arrangementen aanbieden, zijn wij graag van dienst.

De beheerder van Het-UITstapje.nl is en blijft de eindverantwoordelijke voor de plaatsing van de informatie. U kunt te allen tijde bij voorkeur via e-mail contact met ons opnemen, indien u niet tevreden bent over een publicatie.

Activiteiten en diensten gepubliceerd op Het-UITstapje.nl kunnen worden meegenomen in een arrangement van u of van een andere creatieve ondernemer. Hiervan wordt u dan tijdig op de hoogte gesteld en kunt u daar eventueel bezwaar tegen maken.

Het-UITstapje.nl - Helemaal THUIS in gastvrij Brabant!