Rijk van Dommel en Aa


Het Rijk van Dommel en Aa is het rustige, groene gebied tussen Eindhoven, Helmond, de A67 en het Wilhelminakanaal. Het wordt ook wel het landschapspark van de Brainportregio genoemd. Er zijn fietspaden, wandelpaden en vele andere voorzieningen om de vrije tijd plezierig door te brengen. Simpelweg ontspannen en genieten van het Brabantse landschap is wat het Rijk van Dommel en Aa iedere inwoner en zeker ook gasten te bieden heeft.

Het Rijk van Dommel en Aa omvat de gemeenten Eindhoven, Helmond, Laarbeek, Geldrop-Mierlo, Nuenen Gerwen en Nederwetten, Son en Breughel en Sint-Oedenrode (Gem. Meierijstad). De laatste gemeenten horen ook bij Het Groene Woud.


Rijk van Dommel en Aa

Het-UITstapje.nl bundelt originele groepsuitstapjes op toeristisch, educatief, actief, creatief en cultureel gebied, ook in het Rijk van Dommel en Aa. Ook vindt u hier verblijfsaccommodaties en interessante horeca. De activiteiten en accommodaties verzameld op deze website worden u aangeboden door kleinschalige ondernemers, organisaties en particulieren.

Op Het-UITstapje.nl vindt u leuke uitstapjes voor een dagje uit met een groep in het Rijk van Dommel en Aa. Of u nu een groepsactiviteit plant voor een dagje uit met een groep vrienden, collega's, familie of met de kinderen, op Het-UITstapje.nl vindt u een keur aan originele uitstapjes en groepsactiviteiten. Denk bijvoorbeeld aan workshops en clinics schilderen, fotograferen, sieraden maken of mozaïeken. Maar ook in de buitenlucht of in de keuken valt er genoeg creëren!

Dus organiseert u binnenkort een vrijgezellenfeest, werkuitstapje, teambuilding activiteit, kinderfeestje of familiedag? Bekijk dan ons aanbod van uitstapjes en ontdek dat er ook voor uw dagje uit een passende groepsactiviteit is.


Het-UITstapje.nl - Helemaal THUIS in gastvrij Brabant!