Over Het-UITstapje.nl


Het-UITstapje.nl bundelt unieke uitstapjes op toeristisch, educatief, actief, creatief en cultureel gebied in de provincies Noord-Brabant én Limburg. Ook staan hier verblijfsaccommodaties, zoals B&B's, (mini-)campings, groepsaccommodaties en (mini-)hotels vermeld. De activiteiten en accommodaties die op deze website zijn verzameld, worden aangeboden door kleinschalige organisaties, ondernemers en particulieren. Op Het-UITstapje.nl staat de grootste verzameling van activiteiten en accommodaties voor een onvergetelijke beleving in Brabant en/of Limburg. Het-UITstapje.nl berekent geen kosten aan bezoekers die via de website een activiteit of accommodatie reserveren of vrij contact opnemen met de aanbieder(s).


Alle aanbieders op Het-UITstapje.nl staan centraal vermeld. Daarnaast worden deze per regio of gemeente gepresenteerd. Zo zijn de sub-websites InHetGroeneWoud.com, Bijzonder-Best.nl en Mooi-Oirschot.nl ook ontstaan. Alle vermeldingen zijn GRATIS! Aanbieders hebben de mogelijkheid om te adverteren.


Het initiatief voor de website ontstond vanuit buurtschap Straten in Oirschot. Initiatiefnemer Jan Waalen heeft het idee sinds 2007 steeds verder uitgerold over zijn regio en de provincie Noord-Brabant. Op 2 februari 2020 heeft parttime ondernemer Patrick van der Heijden uit Schijndel het stokje van Jan overgenomen. Het-UITstapje.nl richt zich vooral op kleinschalige initiatieven met aandacht voor mens en milieu: voorlichting, educatie, genieten van de natuur in een natuurrijke omgeving, onthaasten en creatief samen bezig zijn. Lekker eten, wandelen en fietsen, bezoek aan een boer, een museum of een gezellig terras. Alle aanbieders in de Brabantse en Limburgse vrijetijdssector zijn van harte welkom! Beleef samen de gastvrijheid, zoals iedereen die graag wenst.


Het-UITstapje.nl - Helemaal THUIS in gastvrij Brabant en Limburg!


BoekenBoeken


NIEUW! Online winkelen bij Het-UITstapje.nl!


Koop nu 'keiskôn spullekes' en interessante 'hebbedingeskes' (gadgets), streekproducten, boeken en muziek
vanuit Brabant en Limburg gewoon bij 'de winkel van ons allemaal'!Het-UITstapje.nl is affiliate partner van bol.com