De Brabantse Peel


De Brabantse Peel omvat de Brabantse gemeenten Someren, Asten, Deurne, Gemert-Bakel, Helmond en Laarbeek. Aansluitend aan de Brabantse Peel liggen de gemeenten Venray en Peel en Maas, waarvan ook enkele ondernemingen op Het-UITstapje.nl staan vermeld. (foto: Jozef van Dongen)

Het-UITstapje.nl bundelt originele groepsuitstapjes op toeristisch, educatief, actief, creatief en cultureel gebied, ook in de Brabantse Peel. Ook staan hier verblijfsaccommodaties en interessante horecagelegenheden vermeld. De activiteiten en accommodaties verzameld op deze website worden aangeboden door kleinschalige ondernemers, organisaties en particulieren.


Op Het-UITstapje.nl staan leuke uitstapjes voor een dagje uit met een groep in de Brabantse Peel. Op zoek naar een groepsactiviteit voor een dagje uit met vrienden, collega's, familie of met kinderen? Op Het-UITstapje.nl staat een keur aan originele uitstapjes en groepsactiviteiten. Denk bijvoorbeeld aan workshops en clinics schilderen, fotograferen, sieraden maken of mozaïeken. Ook in de buitenlucht of in de keuken valt er genoeg te creëren!

Organiseert u een vrijgezellenfeest, werkuitstapje, teambuildingactiviteit, kinderfeestje of familiedag? Kijk dan in ons aanbod van uitstapjes en ontdek dat er ook voor uw dagje uit een passende groepsactiviteit is.


Het-UITstapje.nl - Helemaal THUIS in gastvrij Brabant én Limburg!BoekenBoeken


Heerlijk online winkelen bij Het-UITstapje.nl!


Koop 'keiskôn spullekes' en interessante 'hebbedingeskes' (gadgets), streekproducten, boeken en muziek
vanuit Brabant en Limburg gewoon bij 'de winkel van ons allemaal'!Het-UITstapje.nl is affiliate partner van bol.com