De Brabantse Peel


De Brabantse Peel omvat de Brabantse gemeenten Someren, Asten, Deurne, Gemert-Bakel, Helmond en Laarbeek. Aansluitend aan de Brabantse Peel liggen de gemeenten Venray en Peel en Maas, waarvan ook enkele ondernemingen op Het-UITstapje.nl staan vermeld.

Deze website bundelt originele groepsuitstapjes op toeristisch, educatief, actief, creatief en cultureel gebied in de regio de Brabantse Peel. Ook vindt u hier verblijfsaccommodaties en interessante horeca. De activiteiten en accommodaties verzameld op deze website worden u aangeboden door kleinschalige ondernemers, organisaties en particulieren.

Op Het-UITstapje.nl vindt u leuke uitstapjes voor een dagje uit met een groep in de Brabantse Peel. Of u nu een groepsactiviteit plant voor een dagje uit met een groep vrienden, collega's, familie of met kinderen; op Het-UITstapje.nl vindt u een keur aan originele uitstapjes en groepsactiviteiten. Denk bijvoorbeeld aan workshops en clinics schilderen, fotograferen, sieraden maken of mozaïeken. Maar ook in de buitenlucht of in de keuken valt er genoeg creëren!

Dus plant u een vrijgezellenfeest, werkuitstapje, teambuilding activiteit, kinderfeestje of familiedag? Bekijk dan ons aanbod van uitstapjes en ontdek dat er ook voor uw dagje uit een passende groepsactiviteit is.


Het-UITstapje.nl - Helemaal THUIS in gastvrij Brabant!