Bol AlgemeenBol Algemeen


Meld je GRATIS aan!


Het-UITstapje.nl verzamelt organisaties, bedrijven en particulieren die kleinschalige activiteiten, diensten, producten of unieke accommodaties aanbieden op het gebied van verblijf, vervoer en vermaak in gastvrij Brabant én Limburg.

Alle organisaties, bedrijven en particulieren die toeristen, recreanten of vrijetijdsbesteders in Brabant en Limburg iets willen aanbieden, kunnen gerust contact met ons opnemen. Met alle plezier plaatsen wij uw vermelding geheel GRATIS op Het-UITstapje.nl. Om nog beter in beeld te komen bij de bezoekers van Het-UITstapje.nl bestaat de mogelijkheid om te adverteren.

Het Schuitwater, Broekhuizen (Limburg)
foto: Jozef van Dongen

Het-UITstapje.nl maakte in 2007 zijn oorspronkelijke start in Oirschot en Best. De website groeit en breidt zich langzaam maar zeker als een olievlek uit naar een steeds groter gebied. Eerst naar de Brabantse Kempen, daarna naar Het Groene Woud (2010) en andere delen van Brabant. Momenteel is Het-UITstapje.nl ook al door enkele aanbieders in het het noorden van Limburg ontdekt (2020).

Adverteren

Wilt u ook graag adverteren op Het-UITstapje.nl? Vanaf slechts 25 euro (exclusief BTW) draait uw advertentie al mee en wordt uw advertentie gezien door 2.000 tot 3.000 bezoekers per maand! Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden via info@het-uitstapje.nl.

Meer dan 500 kleinschalige aanbieders
helemaal THUIS in gastvrij Brabant én Limburg!

Vind ze allemaal op... Het-UITstapje.nl!


Bol AlgemeenBol Algemeen

OutdoorOutdoor


Heerlijk online en veilig shoppen bij Het-UITstapje.nl!


Koop 'keiskôn spullekes' en interessante 'hebbedingeskes' (gadgets), streekproducten, boeken en muziek
vanuit Brabant en Limburg gewoon bij 'de winkel van ons allemaal'!Het-UITstapje.nl is affiliate partner van bol.com