Adverteren


Bent u een lokale creatieve ondernemer of aanbieder in de recreatie of het toerisme in Brabant of heeft u een B&B of (groeps-)accommodatie in Brabant? Organiseert u leuke activiteiten in Brabant?

Overweeg dan eens om te adverteren op Het-UITstapje.nl, een community-website met een gemiddeld bereik van meer dan 1 miljoen hits per jaar en zo’n 2.000 to 3.000 unieke bezoekers per maand.

Pak nu uw kans en start met adverteren op de website en sociale media van Het-UITstapje.nl!

Vanzelfsprekend bepaalt u zelf uw eigen budget voor adverteren. U kunt al adverteren met een banner vanaf 25 euro (excl. BTW) per jaar. De hoogte van het budget bepaalt de zichtbaarheid van uw advertentie.

Technische specificaties
De technische specificaties voor uw advertentie zijn eenvoudig. De advertentie mag worden aangeleverd in het jpeg-formaat (72 dpi) en minimaal in de afmeting 200 pixels (breedte) bij 75 pixels (hoogte). Zorg dat eventuele tekst minimaal en vooral duidelijk leesbaar is. Advertenties met een hogere resolutie worden ook geaccepteerd en aangepast door de beheerder.

Wilt u meer informatie over de adverteermogelijkheden op Het-UITstapje.nl? Stuur dan een e-mail naar info@het-uitstapje.nl.

Staat u al vermeld als aanbieder op Het-UITstapje.nl? Gebruik dan het aanmeldformulier voor het aanmelden van een nieuwe activiteit, dienst of accommodatie. (Let op onze voorwaarden!)
BoekenBoeken


NIEUW! Online winkelen bij Het-UITstapje.nl!


Koop nu 'keiskôn spullekes' en interessante 'hebbedingeskes' (gadgets), streekproducten, boeken en muziek
vanuit Brabant en Limburg gewoon bij 'de winkel van ons allemaal'!Het-UITstapje.nl is affiliate partner van bol.com