Educatieve activiteiten


Op zoek naar een leuke en originele groepsactiviteit, waarbij men ook nog wat kennis opdoet, dan ben je hier aan het juiste adres... Voor jong en oud is er genoeg te doen, zoals een stoomcursus boer of boerin worden, op pad gaan met een bomengids of kom eens kijken naar een demonstratie schaapskudde drijven.

Stuk voor stuk bijzondere activiteiten, waarmee ook jouw gezelschap op een speelse manier iets leert over de natuur, de omgeving, een activiteit of wetenschap.

Kies een subcategorie

 

Artvlaai
Co-Media Management
bol.com

Educatief


Op Het-UITstapje.nl staat een verzameling van educatieve uitstapjes in Brabant en Limburg. Ons aanbod van educatieve activiteiten biedt voor ieder wat wils, ofdat je gezelschap nu uit kinderen, ouderen, vrienden, familieleden of collega’s bestaat.

Als u een schoolreisje, kinderfeestje, familiedag, vriendenuitje of werkuitstapje in Brabant aan het voorbereiden bent en u zoekt een groepsactiviteit, waarvan de deelnemers ook nog iets kunnen leren, dan zijn deze educatieve uitstapjes ideaal. Een kleine greep uit het aanbod: ambachtelijk brood bakken, biggetjes knuffelen, een molen bezichtigen, paarden mennen, een rondleiding bij een bierbrouwerij of sterrenwacht.

De educatieve groepsactiviteiten verzameld op Het-UITstapje.nl worden aangeboden door kleinschalige en regionale ondernemers uit Brabant en Limburg, zoals een boer die graag laat zien hoe hij zijn kaas maakt en een kunstenares die graag anderen wil laten ervaren hoe haar kunstwerken tot stand komen.

Voor elk budget en voor elke leeftijd staan hier leuke educatieve groepsactiviteiten vermeld om invulling te geven aan een familiedag, kinderfeestje, werkuitstapje, teambuildingactiviteit, vrienden- of vrijgezellendag.

Op zoek naar een leuke educatieve activiteit voor een dagje uit in Brabant of Limburg? Bekijk het brede aanbod van educatieve uitstapjes!

Het-UITstapje.nl - Helemaal THUIS in gastvrij Brabant én Limburg!


Nieuwe advertenties
De Landschapsverteller

Bol AlgemeenBol Algemeen


Heerlijk online en veilig shoppen bij Het-UITstapje.nl!


Koop 'keiskôn spullekes' en interessante 'hebbedingeskes' (gadgets), streekproducten, boeken en muziek
vanuit Brabant en Limburg gewoon bij 'de winkel van ons allemaal'!Het-UITstapje.nl is affiliate partner van bol.com