Educatieve activiteiten


Als u op zoek bent naar een leuke groepsactiviteit, waarbij u ook nog wat van opsteekt, dan zit u hier goed. Voor jong en oud is er genoeg te doen, zoals een stoomcursus boer of boerin worden, op pad gaan met een bomengids of kom eens kijken naar een demonstratie schapen drijven. Allemaal activiteiten, waarmee uw gezelschap op een speelse manier iets leert over de natuur of de omgeving.

Kies een subcategorie

 

De Stroom
Tate
Beeldhouwen

Educatief


Op Het-UITstapje.nl vindt u een verzameling van educatieve uitstapjes in Brabant. Ons aanbod van educatieve activiteiten biedt voor ieder wat wils. Of uw groep nu uit kinderen, ouderen, vrienden, familieleden of collega’s bestaat.

Als u een schoolreisje, kinderfeestje, familiedag, vriendenuitje of werkuitstapje in Brabant aan het voorbereiden bent en u zoekt een groepsactiviteit, waarvan de deelnemers ook nog iets opsteken, dan zijn deze educatieve uitstapjes iets voor u. Een kleine greep uit het aanbod: ambachtelijk brood bakken, biggetjes knuffelen, een molen bezichtigen, paarden mennen en een bezoek aan een bierbrouwerij.

De educatieve groepsactiviteiten verzameld op Het-UITstapje.nl worden aangeboden door kleinschalige, regionale ondernemers uit Brabant, zoals een boer die graag laat zien hoe hij kaas maakt en een kunstenaar die anderen wil laten ervaren hoe een kunstwerk tot stand komt.

Voor alle budgetten en voor jong en oud vindt u hier leuke educatieve groepsactiviteiten om invulling te geven aan een familiedag, kinderfeestje, werkuitstapje, teambuilding activiteit vrienden- of vrijgezellendag.

Dus zoekt u een leuke educatieve activiteit voor dagje uit in Brabant? Bekijk dan ons aanbod van educatieve uitstapjes!

De Dames
Koningbosch
Boergondische Tuijn
De Rooise Wijnboer
Winery