Activiteiten in de natuur

Bij het Brabantse land denkt u natuurlijk aan recreëren in de prachtige natuur. Trek er eens op uit per fiets of mountainbike, te voet, per huifkar, ezel of zelfs kano. Ook vindt u hier leuke buitenspellen voor groepen, zoals levend ganzenbord, boerengolf en klootschieten. En kinderen kunnen hun kennis van het buitenleven testen en bijspijkeren met een heuse boerenbikkel en boerentrienen competitie!

Kies een subcategorie

 

De Rooise Wijnboer
Winery
Beeldhouwen

Natuur

Voor een dagje uit in de natuur bent u bij het-UITstapje.nl aan het juiste adres. De provincie Brabant heeft veel prachtige bekende en minder bekende natuurgebieden die zeer uitnodigend zijn voor een leuk groepsuitstapje met vrienden, familie, kinderen, collega’s of een ander gezelschap.

Bij groepsactiviteiten in de natuur kunt u bijvoorbeeld denken aan een mooie tocht door bos en wei per fiets, te voet, per huifkar, ezel of zelfs over het water in een kano. Maar ook leuk is een actief buitenspel zoals levend ganzenbord, boerengolf of klootschieten. Allemaal vrolijkmakende activiteiten voor een dagje uit met vrienden, collega’s, familie of kinderen.

Het-UITstapje.nl geeft een breed overzicht van diverse originele, groepsactiviteiten in de Brabantse natuur. De uitstapjes op deze site worden u aangeboden door kleinschalige, regionale ondernemers.

Dus plant u een vrijgezellenfeest, werkuitstapje, teambuilding activiteit, kinderfeestje of familiedag en wilt u de Brabantse natuur in? Bekijk dan ons aanbod van uitstapjes in de natuur voor een superactiviteit!
SkonstePlekske
Boergondische Tuijn