Activiteiten in de natuur


Natuurlijk denkt u bij het land dat Brabant of Limburg heet aan recreëren in de prachtige natuur. Trek er eens op uit per fiets of mountainbike, te voet, per huifkar, op een ezel of beleef het perspectief vanuit het water in een kano. Ook staan hier leuke buitenspellen voor gezelschappen, zoals levend ganzenbord, boerengolf en klootschieten.

Ook kinderen kunnen hun kennis van het buitenleven testen en bijspijkeren met een heuse boerenbikkel- en boerentrienencompetitie en zich volledig uitleven in de vrije natuur!

Kies een subcategorie

 

Bunx
De Landschapsverteller
Regio Maasduinen

Natuur


Voor een dagje uit in de natuur bent u bij het-UITstapje.nl aan het juiste adres. Brabant en Limburg hebben veel prachtige bekende en minder bekende natuurgebieden die zeer uitnodigend zijn voor een leuk groepsuitstapje met vrienden, familie, kinderen, collega’s of een ander gezelschap.

Bij groepsactiviteiten in de natuur kunt u bijvoorbeeld denken aan een mooie tocht door de bossen, de heide en de weide per fiets, te voet, per huifkar, ezel of zelfs over het water in een kano. Ook leuk is een actief buitenspel, zoals levend ganzenbord, boerengolf of klootschieten. Allemaal vrolijk makende activiteiten voor een dagje uit met vrienden, collega’s, familie of kinderen.

Het-UITstapje.nl geeft een breed overzicht van diverse originele groepsactiviteiten in de Brabantse en Limburgse natuur. De meeste uitstapjes op deze site worden u aangeboden door kleinschalige en regionale ondernemers.

Plannen voor een vrijgezellenfeest, werkuitstapje, teambuildingactiviteit, kinderfeestje of familiedag in de natuur? Bekijk dan het brede aanbod van natuurrijke uitstapjes op Het-UITstapje.nl!

Het-UITstapje.nl - Helemaal THUIS in gastvrij Brabant én Limburg!


De Rooise Wijnboer
Nieuwe advertenties
Co-Media Management
Winery
bol.com
Boergondische Tuijn

Bol AlgemeenBol Algemeen

Pre-zomer 2024Pre-zomer 2024


Heerlijk online en veilig shoppen bij Het-UITstapje.nl!


Koop 'keiskôn spullekes' en interessante 'hebbedingeskes' (gadgets), streekproducten, boeken en muziek
vanuit Brabant en Limburg gewoon bij 'de winkel van ons allemaal'!Het-UITstapje.nl is affiliate partner van bol.com