Activiteiten in de natuur


Natuurlijk denkt u bij het land dat Brabant heet aan recreëren in de prachtige natuur. Trek er eens op uit per fiets of mountainbike, te voet, per huifkar, op een ezel of beleef het perspectief in een kano. Ook vindt u hier leuke buitenspellen voor gezelschappen, zoals levend ganzenbord, boerengolf en klootschieten. En kinderen kunnen hun kennis van het buitenleven testen en bijspijkeren met een heuse boerenbikkel- en boerentrienencompetitie!

Kies een subcategorie

 

basvanlaarhoven
Beeldhouwen
De Stroom

Natuur


Voor een dagje uit in de natuur bent u bij het-UITstapje.nl aan het juiste adres. De provincie Brabant heeft veel prachtige bekende en minder bekende natuurgebieden die zeer uitnodigend zijn voor een leuk groepsuitstapje met vrienden, familie, kinderen, collega’s of een ander gezelschap.

Bij groepsactiviteiten in de natuur kunt u bijvoorbeeld denken aan een mooie tocht door bos en wei per fiets, te voet, per huifkar, ezel of zelfs over het water in een kano. Maar ook leuk is een actief buitenspel zoals levend ganzenbord, boerengolf of klootschieten. Allemaal vrolijkmakende activiteiten voor een dagje uit met vrienden, collega’s, familie of kinderen.

Het-UITstapje.nl geeft een breed overzicht van diverse originele, groepsactiviteiten in de Brabantse natuur. De uitstapjes op deze site worden u aangeboden door kleinschalige, regionale ondernemers.

Dus plant u een vrijgezellenfeest, werkuitstapje, teambuilding activiteit, kinderfeestje of familiedag en wilt u de Brabantse natuur in? Bekijk dan ons aanbod van uitstapjes in de natuur voor een superactiviteit!

Winery
De Rooise Wijnboer
Boergondische Tuijn