Culinaire activiteiten


De culinaire activiteiten verzameld op het-UITstapje.nl staan garant voor een leuk én lekker uistapje. Wat dacht u van een dagje pizza en brood bakken in een origineel bakhuisje, waarvan u de oven zelf opstookt met eigenhandig gesprokkeld hout? Ook verschillende kookworkshops en fiets-, wandel- of bustochten met culinaire stops behoren tot de mogelijkheden. Loopt het water u al in de mond?

Kies een subcategorie

 

De Dames
Winery
De Rooise Wijnboer

Culinair


Op Het–UITstapje.nl vindt u een verzameling culinaire groepsuitstapjes met smaak. Ons aanbod van culinaire activiteiten biedt voor ieder wat wils; hartig, zoet, eten of ook zelf bereiden. Zo heeft ieder soort groep (kinderen, ouderen, vrienden, familie of collega’s) keus uit verschillende originele activiteiten. De culinaire groepsactiviteiten verzameld op het-UITstapje.nl worden u aangeboden door kleinschalige, regionale ondernemers uit Brabant.

Als u een familiedag, vriendenuitje, personeelsuitje of (kinder)feestje aan het plannen bent voor lekkerbekken, dan is een culinair uitstapje een schot in de roos. Denkt u bijvoorbeeld aan een culinaire workshop waarbij u eerst samen kookt onder begeleiding van een professional, om daarna gezellig aan tafel te gaan. Een andere mogelijkheid is een fiets- of wandeltocht waarbij u op de plaats van bestemming wordt opgewacht met een lunch, diner of high tea met heerlijke streekproducten. Of misschien vindt u het leuk om zelf aan de slag te gaan bij een kaasmakerij of banketbakker?

Voor ieder budget en voor jong en oud vindt u hier leuke culinaire groepsactiviteiten om invulling te geven aan een familiedag, kinderfeestje, personeelsuitstapje, teambuilding activiteit, vrienden- of vrijgezellendag.

Dus zoekt u een leuke culinaire activiteit voor dagje uit in Brabant? Bekijk dan ons brede aanbod van culinaire uitstapjes. Er zit vast iets bij dat bij uw groep in de smaak valt!

Tate
Kroegske