Culinaire activiteiten


De culinaire activiteiten verzameld op het-UITstapje.nl staan garant voor een leuk én vooral lekker uitstapje. Wat denkt u van een dagje pizza- en broodbakken in een origineel bakhuisje, waarvan u de oven zelf opstookt met eigenhandig gesprokkeld hout? Natuurlijk sluit je af met zo'n heerlijk ambachtelijk gemaakt ijsje of ijsje van de boer... Ook verschillende kookworkshops en fiets-, wandel- of bustochten met 'culinaire stops' behoren tot de mogelijkheden.

Geniet van lekker stappen en happen in Brabant of Limburg. Loopt het water al in de mond?

Kies een subcategorie

 

Artvlaai
bol.com
Bunx

Culinair


Op Het–UITstapje.nl staat een verzameling van culinaire uitstapjes voor gezelschappen met smaak. Het aanbod van culinaire activiteiten biedt voor ieder wat wils: hartig, zoet, eten en ook zelf bereiden. Zo heeft elk gezelschap (kinderen, ouderen, vrienden, familie of collega’s) keus uit verschillende originele activiteiten. De culinaire groepsactiviteiten verzameld op het-UITstapje.nl worden aangeboden door kleinschalige en regionale ondernemers uit Brabant en Limburg.

Met een culinair uitstapje voor een familiedag, vriendenuitje, personeelsuitje of (kinder)feestje schiet men een schot in de roos. Denk bijvoorbeeld aan een culinaire workshop, waarbij eerst samen gekookt wordt onder leiding van een échte professional om vervolgens gezellig aan tafel te gaan. Een andere mogelijkheid is een fiets- of wandeltocht, waarbij op de plaats van bestemming een lunch, diner of high tea met heerlijke streekproducten staat te wachten. Misschien is het leuk om zelf aan de slag te gaan bij een kaasmakerij of banketbakker?

Voor elk budget en voor alle leeftijden staan hier leuke culinaire groepsactiviteiten om invulling te geven aan een familiedag, kinderfeestje, personeelsuitstapje, teambuildingactiviteit, vrienden- of vrijgezellendag.

Op zoek naar een leuke culinaire activiteit voor dagje uit in Brabant of Limburg? Bekijk dan het brede aanbod van culinaire uitstapjes. Er zit vast iets bij dat in de smaak valt!

Het-UITstapje.nl - Helemaal THUIS in gastvrij Brabant én Limburg!
Co-Media Management

Bol AlgemeenBol Algemeen


Heerlijk online en veilig shoppen bij Het-UITstapje.nl!


Koop 'keiskôn spullekes' en interessante 'hebbedingeskes' (gadgets), streekproducten, boeken en muziek
vanuit Brabant en Limburg gewoon bij 'de winkel van ons allemaal'!Het-UITstapje.nl is affiliate partner van bol.com