Rondleidingen en bezichtigingen


Zin om een nieuwe plaats te ontdekken, of uw vertrouwde omgeving eens met andere ogen te bekijken? Deze uitstapjes brengen u op mooie en verrassende plekken in het Brabantse land. Wat dacht u van een dagje met een schaapsherder op pad of een tocht per huifkar of fiets langs historische ijkpunten in de provincie?

Kies een subcategorie

 

Beeldhouwen
Koningbosch
De Rooise Wijnboer

Bezichtigen


In Brabant valt veel moois te bezichtigen. Het-UITstapje.nl heeft een groot aanbod van leuke groepsuitstapjes waarbij u op de mooiste en verrassendste plekjes van Brabant komt.

Neem eens een kijkje in het aanbod Bezichtigen als u op zoek bent naar een leuk uitstapje voor een dagje uit met familie, vrienden, uw vereniging, collega’s of voor een (kinder)feestje. U vindt hier veel mooie bestemmingen om een gezellige dag door te brengen. Of leuke manieren om een tochtje door het Brabantse land te maken. Of dat nou te voet, per plezierfiets, kano, bus of huifkar is.

Deze bezichtigingen en tochten worden allemaal aangeboden door kleinschalige, regionale ondernemers uit Brabant. Zoals een bomendeskundige die graag zijn kennis deelt tijdens een wandeltocht of een klooster dat haar tuinen openstelt voor bezoekers.

Een mooi stukje natuur of een cultuurhistorische plaats spreekt voor iedereen tot de verbeelding. Dus of u nu een uitstapje zoekt voor een familiedag, vrijgezellenfeest, personeelsuitstapje, teambuilding activiteit, kinderfeestje of zomaar; tussen deze bezichtigende uitstapjes vindt u vast en zeker het ideale uitstapje voor uw groep.

basvanlaarhoven
Tate
De Stroom
Kroegske
Fietsverhuur Brabant - Velorent