Bezichtigingen en rondleidingen


Ontdek de pareltjes van Brabant en/of Limburg! Kastelen, musea, cultuurhistorische plaatsen of bekijk gewoon de eigen vertrouwde omgeving eens met andere ogen. Deze uitstapjes brengen u op de mooiste en verrassendste plekken in het Brabantse en Limburgse landschap. Wat dacht u van een dagje met een schaapsherder op pad of een huifkartocht of een fietstocht langs historische ijkpunten in de zuidelijke provincies?

Kies een subcategorie

 

De Landschapsverteller
Fietsverhuur Brabant
De Rooise Wijnboer

Bezichtigen


In Brabant en Limburg valt veel moois te bezichtigen. Het-UITstapje.nl heeft een groot aanbod van leuke groepsuitstapjes, waarbij men de mooiste en verrassendste plekjes van Brabant en Limburg kan ontdekken.

Neem eens een kijkje in het aanbod 'Bezichtigen' voor een leuk uitstapje met familie, vrienden, vereniging, collega’s of voor een (kinder-)feestje. Er zijn veel mooie bestemmingen om een gezellige dag door te brengen en unieke manieren om een tochtje door het Brabantse en/of Limburgse land te maken. Of dit nou te voet, per fiets, in de kano, bus of huifkar is.

Deze bezichtigingen en tochten worden bijna allemaal aangeboden door kleinschalige en regionale ondernemers uit Brabant en Limburg, zoals een bomendeskundige die graag zijn kennis deelt tijdens een wandeltocht of een klooster dat haar deuren openstelt voor bezoekers.

Een mooi stukje natuur of een cultuurhistorische plaats spreekt tot de verbeelding voor iedereen. Op zoek naar een uitstapje voor een familiedag, vrijgezellenfeest, personeelsuitstapje, teambuildingactiviteit, kinderfeestje of zomaar? Tussen deze bezichtigende uitstapjes zit vast en zeker het ideale uitstapje voor uw gezelschap.

Het-UITstapje.nl - Helemaal THUIS in gastvrij Brabant én Limburg!


Regio Maasduinen
Velorent
bol.com
Nieuwe advertenties
Winery
Paradijsvogels

Bol AlgemeenBol Algemeen

OutdoorOutdoor


Heerlijk online en veilig shoppen bij Het-UITstapje.nl!


Koop 'keiskôn spullekes' en interessante 'hebbedingeskes' (gadgets), streekproducten, boeken en muziek
vanuit Brabant en Limburg gewoon bij 'de winkel van ons allemaal'!Het-UITstapje.nl is affiliate partner van bol.com