Programma's voor kinderen

UNDER CONSTRUCTION

Kies een subcategorie

 

De Stroom
Beeldhouwen
SkonstePlekske

Kids

Zoekt u een uitdagende en originele activiteit voor een teambuilding dag of personeelsuitstapje? Op het-UITstapje.nl vindt u zeer uiteenlopende teambuilding activiteiten voor iedere groepsgrootte. Deze groepsactiviteiten zijn uiteraard gericht op samenwerken en samen doen. En ze zorgen ervoor dat uw team een leuke en inspirerende dag beleeft.

De teambuilding activiteiten op deze website worden u aangeboden door kleinschalige ondernemers uit Brabant. Deze activiteiten zijn erop gericht uw team samen te laten werken. Dat kan op muzikaal, actief, creatief of culinair gebied zijn. De meest uiteenlopende groepsactiviteiten kunnen geschikt zijn voor teambuilding; van samen koken, schilderen of beeldhouwen tot een speurtocht of bouwen met ecologische materialen.

Ook vindt u in ons aanbod van teambuilding activiteiten inspirerende locaties voor een vergadering of trainingsdag. Want in een frisse, groene omgeving kunnen u en uw collega’s verrassende inzichten krijgen. Wilt u een leuk dagje uit beleven waarbij uw team wordt uitgedaagd om samen resultaat te boeken, kies dan uit ons aanbod van teambuilding activiteiten en arrangementen voor het uitstapje dat uw team hechter maakt!
De Rooise Wijnboer
Boergondische Tuijn
Koningbosch
Atelier500
Winery
De Dames