Kampeerboerderij

Kampeerboerderij \'t Uilenest Kampeerboerderij
Kampeerboerderij \'t Uilenest Kampeerboerderij
Kampeerboerderij \'t Uilenest Kampeerboerderij
Kampeerboerderij ’t Uilenest is gelegen op Zesgehuchten in het Brabantse dorp Geldrop. Het is dit jaar 25 jaar geleden dat 2 broers van de Familie van Gastel de koppen bij elkaar staken en de stap waagden om een oude schuur om te bouwen tot een kampeerboerderij.

De naam ’t Uilenest is te danken aan het feit dat er vroeger Uilen nestelden in de schuur en zo is deze naam gekoppeld aan de kampeerboerderij. Gelukkig zijn de uilen verhuisd naar de naastgelegen loods en met een beetje geluk kunt u ze zien tijdens uw verblijf...
De kampeerboerderij heeft een prachtige ligging omringd door Natuurgebieden zoals de Gijzenrooise Zegge waar diverse mooie GPS wandelroutes zijn uitgestippeld, op een steenworp afstand bent u in het bos dus voor jong en oud is er genoeg te doen.

Uiteraard is er naast de rust en de mooie omgeving genoeg te doen op het terrein zelf, de locatie is uitermate geschikt voor grotere groepen zoals scholen, verenigingen en organisaties maar tevens ook voor bijvoorbeeld familiereünies en workshops.
De kampeerboerderij heeft een grote speelweide met een naastgelegen campingveld, hier kunnen de grotere groepen in de zomer gebruik van maken om extra slaapplaatsen te creëren door tenten te plaatsen.

De kampeerboerderij heeft een zéér mooie karakteristieke zaal waar activiteiten tot 120 personen kunnen worden gehouden en het biedt tevens de mogelijkheid om gasten die van ver moeten komen te laten overnachten.

Locatie:

Gijzenrooi 7
5661 PA Geldrop

 

Contact aanbieder

 

share: Tip een vriend

Richtprijs: Prijs afhankelijk van het seizoen
Deelnemers: Vanaf 20 deelnemers

Te bezoeken/boeken: Iedere dag
Periode: Het hele jaar door

Reviews op Kampeerboerderij

 

Er zijn nog geen beoordelingen. Voeg als eerste een review toe voor Kampeerboerderij.


Bol AlgemeenBol Algemeen


Heerlijk online en veilig shoppen bij Het-UITstapje.nl!


Koop 'keiskôn spullekes' en interessante 'hebbedingeskes' (gadgets), streekproducten, boeken en muziek
vanuit Brabant en Limburg gewoon bij 'de winkel van ons allemaal'!Het-UITstapje.nl is affiliate partner van bol.com