Groepsbezoek

Kinderboerderij Geldrop Groepsbezoek
Als u met een groep naar de boerderij komt wordt u verzocht van te voren telefonisch contact op te nemen met de beheerder om één en ander door te spreken. Bij een gratis groepsbezoek is er geen begeleiding vanuit de boerderij en gaat u uw eigen gang. U let zelf op de kinderen die u bij zich heeft. Kinderen mogen niet achter dieren aanrenne of tegen ze schreeuwen. Ook dieren oppakken is niet toegestaan.

In de toekomst wordt er voor bezoeken met begeleiding van en activiteiten met een medewerker van de boerderij wel een kleine vergoeding gevraagd. U kunt dan een programma doorlopen.

De boerderij is gratis toegankelijk maar omdat wij afhankelijk van inkomsten uit ons winkeltje vragen wij u om drinken bij ons te kopen ipv zelf mee te nemen. Wilt u zelf meegebracht voedsel eten dan bent u welkom. Wel vragen wij u of u uw drankjes bij de kinderboerderij wilt kopen. Aangezien wij afhankelijk zijn voor inkomsten van verkoop uit ons eigen winkeltje vragen we uw begrip hiervoor.

Wilt u met een groep een middag reserveren? Dit is beperkt mogelijk. In de binnenruimte kunnen wij geen zitplaatsen reserveren, buiten maximaal 3 tafels met stoelen. We verwachten dan wel dat u in ons winkeltje drinken en evt wat te eten koopt. Als u op deze manier zelf uw kinderfeestje wilt vieren op het terrein, kunt u geen plaatsen reserveren, wij geven zelf kinderfeestjes.

Locatie:

Mierloseweg 1g
5662 KA Geldrop

 

Contact aanbieder

 

share: Tip een vriend

Deelnemers: Vanaf 5 deelnemers

Te bezoeken/boeken: Iedere dag
Periode: Het hele jaar door

Reviews op Groepsbezoek

 

Er zijn nog geen beoordelingen. Voeg als eerste een review toe voor Groepsbezoek.


Bol AlgemeenBol Algemeen


Heerlijk online en veilig shoppen bij Het-UITstapje.nl!


Koop 'keiskôn spullekes' en interessante 'hebbedingeskes' (gadgets), streekproducten, boeken en muziek
vanuit Brabant en Limburg gewoon bij 'de winkel van ons allemaal'!Het-UITstapje.nl is affiliate partner van bol.com