Klein Plezier

De Nieuwe Erf Klein Plezier
De zitkamer van Klein Plezier heeft een gezellige huisbar en een grote serre met uitzicht op de tuin. De 10 slaapkamers maken het vakantieverblijf geschikt voor groepen van 25 tot 35 personen.

In het "Klein Plezier" is het oude karakter van de boerderij terug te vinden in bouwstijl en ornamenten. De oude stal is nog volop aanwezig. Ook is er de grote serre met uitzicht op de tuin die de accommodatie geschikt maakt voor alle jaargetijden.

Borrelen & spellen
In de zitkamer is een gezellige huisbar ingericht waar de nodige sterke verhalen verteld kunnen worden. De sluitingstijd bepaalt u als gast natuurlijk zelf. Heeft u zin in een gezelschapsspel? Eigenaar Rein Staps heeft diverse gezellige spellen voor u ter beschikking.

Slaapkamers
Het Klein plezier heeft op de begane grond 3 slaapkamers met een douche. Er is ook een aangepaste badkamer aanwezig. Ook de andere 7 slaapkamers, op de 1e verdieping, zijn allemaal voorzien van douche, toilet en vaste wastafel.
Barbequen in de Potstal
In de luwte van de boerderij staat de Potstal, waar je met je groep een gezellig avondje kunt borrelen en barbequen. Dat is pas echt genieten op het platteland.

Locatie:

Westerwijk 6
5087 KG Diessen

 

Contact aanbieder

 

share: Tip een vriend

Deelnemers: Vanaf 25 deelnemers

Te bezoeken/boeken: Iedere dag
Periode: Het hele jaar door

Reviews op Klein Plezier

 

Er zijn nog geen beoordelingen. Voeg als eerste een review toe voor Klein Plezier.


Bol AlgemeenBol Algemeen


Heerlijk online en veilig shoppen bij Het-UITstapje.nl!


Koop 'keiskôn spullekes' en interessante 'hebbedingeskes' (gadgets), streekproducten, boeken en muziek
vanuit Brabant en Limburg gewoon bij 'de winkel van ons allemaal'!



Het-UITstapje.nl is affiliate partner van bol.com