Fietsen Huren

Yellow Rent Fietsen Huren
Yellow Rent is al vele jaren de specialist als het gaat om fietsverhuur in Zuid Nederland. Met de vele recreatieplannen en de speciale fietsmix hebben wij altijd een passende oplossing voor bijvoorbeeld uw familiedag of bedrijfsuitstapje.Voor allerlei activiteiten kunt u bij ons fietsen huren. De fietsen die u huurt kunnen door ons gebracht worden en weer opgehaald. U kiest wat welk fiets

Tandem verhuur
De tandems die wij verhuren zijn van de topmerken Batavus en Gazelle. Deze tandems staan voor u klaar om twee passagiers een leuke dag te bezorgen. Deze tandems zijn zeer geschikt voor alle leeftijden en voor mensen die van teamwork houden.

Yellowtrein "de fietstrein"
Deze trein bestaat uit een locomotief en een aantal wagonnetjes waar men met 2 volwassenen en eventueel 2 kleinere kinderen op kan. U kunt genieten van het uitzicht terwijl u fietst

Step verhuur
Iedereen kent het nog wel uit zijn of haar jeugd. Namelijk steppen. Alleen zijn onze steps speciaal aangepast voor volwassenen. Grote wielen en een strak frame zodat jon en oud er makkelijk op kan steppen.

Duostep verhuur
De duostep is een ideale combinatie van plezier en teamwork. Hij is bedoeld voor twee personen en heeft zeer grote wielen die zorgen voor het bijzonder licht lopen van de step.

Giant Revive verhuur
De Giant Revive was de fiets van het Olympisch team en een nieuwe manier van fietsen. Comfortabel door de rechte zithouding minder zadelpijn.

Contactpersoon:

Hub Geelen
0031(0)651156593
info@yellowrent.nl

 

Locatie:

In zuid Nederland

 

Reservering aanvragen

 

share: Tip een vriend

Deelnemers: Vanaf 5 deelnemers

Te bezoeken/boeken: Iedere dag
Periode: Het hele jaar door

Reacties op Fietsen Huren

 

Er zijn nog geen reacties. Voeg als eerste een reactie toe voor Fietsen Huren.


BoekenBoeken


Heerlijk online winkelen bij Het-UITstapje.nl!


Koop 'keiskôn spullekes' en interessante 'hebbedingeskes' (gadgets), streekproducten, boeken en muziek
vanuit Brabant en Limburg gewoon bij 'de winkel van ons allemaal'!Het-UITstapje.nl is affiliate partner van bol.com