Inspirerende werkruimte huren

De Bergerie Inspirerende werkruimte huren
Unieke gelegenheid

De Bergerie in Haaren beschikt over een unieke gelegenheid voor het houden van trainingen, workshops, presentaties of andere gelegenheden. De lichte ruimte, van ruim 60m², is aangekleed met een grote tafel die uitermate geschikt is voor 12 tot 16 personen. Ook een meer informele opstelling is mogelijk tot ruim 25 personen. De ruimte kijkt uit op een binnenpatio met oude karakteristieke olijf- en vijgenbomen. Het geheel straalt een mediterrane sfeer uit waarin je volledig opgaat in de aangeboden informatie.

Faciliteiten

Uiteraard zijn een beamer met scherm en whiteboard aanwezig. De koffie en thee staat voor u klaar. In de koeling is frisdrank, bier en wijn aanwezig. Voor lunches, borrelgarnituur en eventuele diners kan worden gezorgd. De Bergerie werkt samen met locale horecaondernemers die binnen ons concept werken.

Mooi-weer facilieit

Als de weersomstandigheden het toelaten kunnen koffiepauzes, lunches, borrel en/of diner op de mediterrane patio worden geserveerd. Daarin staat onder meer een tafel die ook geschikt is voor 16 personen. Eventueel kunnen hier uiteraard ook programmaonderdelen plaatsvinden.
Deze heerlijke, rustige buitenlucht geeft vaak nog meer inspiratie!

Tarieven

Het tarief voor huur van de ruimte en gebruik van de patio bedraagt € 195,- per dagdeel (ochtend, middag, avond). Dat is inclusief gebruik van koffie, thee en water. Bier, wijn en andere dranken worden berekend op basis van nacalculatie. Wij berekenen de kosten voor lunches en diners aan u door op basis van de aan ons in rekening gebrachte kosten. Zo heeft u al een broodjeslunch inclusief melk en fruit voor maar € 10,- per persoon. Uiteraard vervullen wij al uw culinaire wensen. We maken graag samen met u een voorstel voor een voor u passende bijeenkomst

We maken graag samen met u een voorstel voor een voor u passende bijeenkomst.

Neemt u geheel vrijblijvend contact met ons op.

Locatie:

Belversestraat 4
5076 PX Haaren

 

Reservering aanvragen

 

share: Tip een vriend

Richtprijs: € 195,00 Huur lichte ruimte en gebruik patio incl. koffie, thee en water.
Deelnemers: Vanaf 12 deelnemers

Tijd: Tarief per dagdeel (ochtend, middag, avond)
Te bezoeken/boeken: Iedere dag
Periode: Het hele jaar door

Toegankelijkheidsinformatie