Karikatuurschilderen

Art-Works! Karikatuurschilderen
Een karikatuur kenmerkt zich door het uitvergroten van visuele kenmerken of karaktereigenschappen. Ideaal dus om eens goed naar vrienden of collega’s te kijken en ze proberen te doorgronden. Voor alle deelnemers een hele leuke manier om de spiegel voorgehouden te krijgen. Zowel voor een vriendenclubje als voor bedrijven een enorm leerzame activiteit.

Natuurlijk maak je een karikatuur niet zomaar even, hoewel we iedereen wel eerst zelf aan de slag laten gaan. Dit ‘oefenen op elkaar’ met houtskool op papier is steeds weer een hilarisch moment in de workshop: het valt nog niet mee om je collega genadeloos neer te zetten, laat staan jezelf! Op basis van vooraf toegezonden foto’s van de deelnemers laten we Neerlands beste karikaturist Harold Hugenholz (karikatuur.nl) een professionele karikatuur maken. Deze karikaturen komen (tot grote opluchting van de deelnemers) op een goed moment tevoorschijn en dienen als uitgangspunt waarbij er natuurlijk elementen die symbool staan voor bijvoorbeeld karaktereigenschappen, veelgebruikte uitspraken, hobby’s of werkzaamheden toegevoegd kunnen worden met acrylverf. Het eindresultaat is voor ieder afzonderlijk altijd heel verrassend. Leuk om thuis op te hangen of, als hele groep van collega’s, op het werk.

Contactpersoon:

Loes Davidse
06-22544697
loesdavidse@art-works.nu

 

Locatie:

Op ieder gewenste locatie

 

Reservering aanvragen

 

share: Tip een vriend

Richtprijs: Informeer geheel vrijblijvend naar de prijs van deze wo
Deelnemers: Vanaf 5 deelnemers

Iedere dag is mogelijk
Te bezoeken/boeken: Iedere dag
Periode: Het hele jaar door

Over Art-Works!:

Art-Works!

 

Art-Works!
Burg. Damsstraat 46
5037 NR Tilburg
Telefoon: 06-225 446 97
www.art-works.nu
loesdavidse@art-works.nu

Art-Works maakt van uw uitstapje een feest en laat de deelnemers iets creëren waarvan men niet wist hiertoe in staat te zijn, door enig voorwerk en maatwerk, een perfecte organisatie en veel aandacht en professionele hulp van deskundige kunstenaars!

 

Lees meer >

Reacties op Karikatuurschilderen

 

Er zijn nog geen reacties. Voeg als eerste een reactie toe voor Karikatuurschilderen.


BoekenBoeken


Heerlijk online winkelen bij Het-UITstapje.nl!


Koop 'keiskôn spullekes' en interessante 'hebbedingeskes' (gadgets), streekproducten, boeken en muziek
vanuit Brabant en Limburg gewoon bij 'de winkel van ons allemaal'!Het-UITstapje.nl is affiliate partner van bol.com