Moordspel

De Cultuurboerderij Moordspel
Moordspel

De Cultuurboerderij is een unieke samenwerking aangegaan met Subtiel!

Bent u op zoek naar een leuke activiteit voor uw gezelschap? Dan kunnen wij u een spannende, actieve, humoristische en competitieve dag aanbieden!

December 1912 - In het bos achter De Cultuurboerderij is een lokale stroper dood aangetroffen. Wat er precies is gebeurd blijft onduidelijk maar er wordt sterk rekening gehouden met moord! Dit heeft ons geïnspireerd om een moordspel te creëren waarin u als bezoekers op zoek gaat naar de dader van de moord op stroper Leppers.

De commissaris heet u van harte welkom en verschaft u, naast een lekker bakje koffie of thee, ook de nodige informatie over de moord. De groep wordt in teams verdeeld en elk team krijgt een dossier. Het dossier is echter niet compleet. Door verschillende, spannende opdrachten te vervullen komt elk team dichter bij de waarheid. Ten minste, als zij alle aanwijzingen op de juiste manier aan elkaar koppelen.

Welk team heeft de beste rechercheurs kwaliteiten? Welk team kan antwoord geven op de vragen; Wie is de moordenaar? Wat was zijn motief? En wat is het moordwapen?

Het spel wordt begeleid door twee ervaren acteurs van Subtiel. De gastvrijheid wordt verzorgd door De Cultuurboerderij. Voor meer informatie over dit arrangement of bijvoorbeeld extra opties als eten & drinken kunt u mailen naar: info@subtiel-entertainment.nl of info@cultuurboerderij.nl.

Kosten:
15 tot 25 personen €18,-- p.p.
25 tot 35 personen €15,-- p.p.
35 personen en meer €12,--p.p.
Dit alles kan ook met eten en drinken erbij geregeld worden!

Contactpersoon:

Berdie Pasmans
013-5142653/06-40409337
info@cultuurboerderij.nl

 

Locatie:

Voldijnseweg 8
5091 KK Oirschot - Westelbeers

 

Reservering aanvragen

 

share: Tip een vriend

Richtprijs: € 14,00 minimaal Afhankelijk van het aantal deelnemers.
Deelnemers: Vanaf 15 deelnemers

Tijd: Duur van het spel 4 uur.
Te bezoeken/boeken: Iedere dag
Periode: Het hele jaar door