Steltenberg bezoekerscentrum

Steltenberg bezoekerscentrum Steltenberg bezoekerscentrum
Zoals het ontluiken van een mooie boomknop, zo zien wij ook ons project. De hooibergen zijn er altijd geweest in het landschap. Even zijn ze weg geweest maar wij gaan ze met vele anderen in onze directe omgeving weer zicht baar maken in het landschap.

Wij hebben nostalgische gebouwen gerealiseerd een hooiberg en een Vlaamse schuur wat als bezoekerscentrum gaat functioneren. Het gebied kenmerkt zich door haar mooie natuur, uitgestrekte landschappen met een bijzondere flora en fauna en poelen met hun ecologische zone verbindingen voor de dieren.

Hier kunt u al wandelend of op de fiets genieten van de vele vogelsoorten in dit gebied. Ontspannen gaat vanzelf en u waant zich in een andere wereld. Wij vertellen u graag over deze omgeving en u maakt kennis met het landelijke leven. Bij ons vindt u gastvrijheid, gemoedelijkheid en kwaliteit. Voor fietsers is er een prima plek om te overnachten. De omgeving biedt u speciale fiets-, wandel-, en gezinsarrangementen.

“Het Duits Lijntje wordt de rode draad in het bezoekerscentrum. Er komt vanuit hier een pad naar de wachtpost en we zijn druk aan het bekokstoven hoe we de omgeving verder gaan ontdekken. Er komen wandelingen van 2 tot 7 kilometer, maar we gaan ook met thema’s werken. Op pad met picknickmand en bolderkar of met een gps. Een tocht met hindernissen, een beetje pionieren door de omgeving! En in het bezoekerscentrum is ook zo veel mogelijk. Een expositie over het Duits Lijntje, een modelspoor of wellicht een expositie. Mensen die hier iets willen doen, zijn welkom met hun ideeën.”

We willen de Brabantse gemoedelijkheid laten zien in alles wat we doen. Een kopje koffie met krentenmik of appeltaart of voor groepen een Brabantse koffietafel serveren.
Diverse workshops o.a. Je eigen taart, pizza of brood bakken en overige activiteiten bekijk onze website www.steltenberg.com

Contactpersoon:

Pieter & Carla Jacobs
06-30410244

 

Locatie:

Houtvennen 1a
5408 TZ Volkel

 

Reservering aanvragen

 

share: Tip een vriend

Deelnemers: Vanaf 1 deelnemer

Geopend 1 april tot 31 okt. van 10.00 tot 18.00 uur. dinsdag gesloten. Nov. t/m mrt. elke 3de zondag vd maand van 12.00 tot 17.00 uur en op afspraak
Te bezoeken/boeken: Dagen van de week: Ma,Wo,Do,Vr,Za,Zo
Periode: Het hele jaar door

Overige activiteiteiten van Steltenberg bezoekerscentrum:

Een bezoekerscentrum van waaruit mensen de omgeving van het Duits Lijntje kunnen leren kennen.
Steltenberg bezoekerscentrum
Uden

Reviews op Steltenberg bezoekerscentrum

 

Er zijn nog geen beoordelingen. Voeg als eerste een review toe voor Steltenberg bezoekerscentrum.


Sint 2023Sint 2023


Heerlijk online en veilig shoppen bij Het-UITstapje.nl!


Koop 'keiskôn spullekes' en interessante 'hebbedingeskes' (gadgets), streekproducten, boeken en muziek
vanuit Brabant en Limburg gewoon bij 'de winkel van ons allemaal'!Het-UITstapje.nl is affiliate partner van bol.com