Workshops

Happy Beads Workshops
Happy Beads geeft diverse soorten workshops. De workshops worden gegeven in Bergeijk aan groepen tot ongeveer 8-9 personen. Grotere groepen op locatie kan ook maar dan dienen er minimaal 15-20 personen deel te nemen aan de workshop.

Workshops kunnen gegeven worden voor vrienden, familie, verjaardagen, verenigingen, buurtfeestjes, vrijgezellenfeestjes of gewoon een leuke middag uit.
Een workshop duurt in de meeste gevallen in totaal drie uur. Men mag zelf bepalen wat voor soort sieraad gemaakt wordt en welke methode men daarvoor wil gebruiken, keus genoeg dus. Tijdens de workshop worden de diverse technieken en benodigdheden toegelicht en uitgelegd

De mogelijkheid bestaan om met kleine groepjes een workshop te volgen, het minimaal aantal deelnemers aan een workshop is vier personen.

De kosten van een workshop zijn €10, dit is inclusief basismaterialen zoals het meeste draad en koord, ringetjes en knijpkraaltjes. De kralen die gebruikt worden tijdens de workshop zullen door de cursisten zelf opgeschreven moeten worden. Men mag tijdens deze workshop zoveel sieraden maken als men wil. Tijdens de workshop zal er gezorgd worden voor een glaasje drinken met iets lekkers.

Het is ook mogelijk om bijvoorbeeld een all-inclusive prijs een workshop te volgen. Kosten hiervoor zijn €20, voor deze prijs mag men dan alle producten die aanwezig zijn gebruiken om 1 ketting of 1 armband te maken. Ook zal er natuurlijk bij deze workshop gezorgd worden voor een glaasje drinken met wat lekkers erbij.

Mochten er onverhoopt nog vragen zijn of onduidelijkheden dan kunt u natuurlijk altijd contact opnemen.

Contactpersoon:

Judith van de Meerakker
06-40979223

 

Locatie:

Vaandelruiter 5a
5571 MK Bergeijk

 

Reservering aanvragen

 

share: Tip een vriend

Richtprijs: € 10,00
Deelnemers: Vanaf 4 deelnemers

Tijd: 3 uur
Te bezoeken/boeken: Iedere dag
Periode: Het hele jaar door

Reviews op Workshops

 

Er zijn nog geen beoordelingen. Voeg als eerste een review toe voor Workshops.


Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen


Heerlijk online en veilig shoppen bij Het-UITstapje.nl!


Koop 'keiskôn spullekes' en interessante 'hebbedingeskes' (gadgets), streekproducten, boeken en muziek
vanuit Brabant en Limburg gewoon bij 'de winkel van ons allemaal'!Het-UITstapje.nl is affiliate partner van bol.com