High Tea

De Zoete Geest High Tea
De originele High Tea stamt uit Victoriaanse tijd, rond 1840. Wat begon als een lichte verfrissing tussen lunch en diner, werd als snel een hele ‘serieuze’ aangelegenheid. In de serre of in de ‘drawing room’ schonk de gastvrouw om 16.00 uur thee en serveerde daarbij in drie gangen Darjeeling thee en lekkers. Bij de 1e gang kreeg men sandwiches en hartige hapjes, bij de 2e gang scones met jam en room en bij de 3e gang verschillende zoetigheden, zoals taartjes, brownies, pastries en bonbons of petit fours. De High Tea werd een al snel een luxe sociale happening en was niet meer weg te denken uit het sociale leven.

Tegenwoordig is een High Tea de ideale gelegenheid om op bijzondere wijze iets speciaals te vieren samen met familie of vrienden en vriendinnen.

De stijlvolle inrichting en warme sfeer van DE ZOETE GEEST leent zich enorm voor een high tea party (4 tot 25 personen).
Ervaar de unieke beleving van uw receptie, bruiloft, verjaardag, baby-shower of andere speciale ontvangst in de bijzondere ambiance van ons TUINCAFÉ, de TUINZAAL en/of de TUIN.

Aansluitend op een High Tea kunt u een creatieve workshop volgen.

Wij maken voor u een keuze uit een heerlijke variëteit aan lekkers:
DIVERSE THEESOORTEN
CHOCOLATE BROWNIES
APPLE CRUMBLE
DEVONSHIRE SCONES
CLOTTED CREAM & MARMELADE
QUICHES of AMUSE
BELEGDE SANDWICHES
ZALM EN PATÉ
FRISSE GEMENGDE SALADE
OLIJVEN
PRIJS PER PERSOON: € 19,50 en voor kids tot 12 jaar € 12,95

Met workshop?
Een creatieve ART JOURNALING workshop duurt ongeveer anderhalf uur. U gaat aan de slag met diverse gemengde technieken en materialen zoals aquarel verf, potloden, stempels enzovoort. Of liever een MEDITATIE workshop van anderhalf uur? Een Stiltewandeling? Vraag naar de mogelijkheden.

Speciale gelegenheden:
Op feestdagen, zoals Kerstmis, Pasen en Moederdag organiseren wij een Luxe High Tea Brunch voor onze gasten € 24,95 p.p. Ook hiervoor dient u twee dagen van te voren telefonisch te reserveren.

Contactpersoon:

Natascha van der Linden
06-40174029
info@zoetegeest.nl

 

Locatie:

De Geest 4
5439 NJ Linden

 

Reservering aanvragen

 

share: Tip een vriend

Richtprijs: € 19,50 per persoon Kinderen tot 12 jaar € 12,95
Deelnemers: Vanaf 4 deelnemers

Reserveren 2 dagen van te voren.
Te bezoeken/boeken: Iedere dag
Periode: Het hele jaar door

Reviews op High Tea

schreef

hallo, wij zijn daar pas geweest op een zondag middag, zonnige middag even tijd voor een verkoeling, daar op het buitenterras plaatsgenomen en 2 pilsjes besteld wij krijgen 2 flesjes bier, het bier opgedronken, kijkt mijn vrouw toevallig op het flesje bier en wat blijkt zijn de flesjes al twee maanden over de houdheids datum maar ja we hadden ze al leeg gedronken. ik ben gaan afrekenen en aangegeven dat de flesjes bier al twee maanden over de datum zijn, de eigenaaresse zij o dat wist ik niet zal het doorgeven, daar was de kous mee af en wel het volle pond rekenen 5 euro voor 2 flesjes bier dat vind ik een slechte zaak, mijn vrouw heeft er s,avonds nog diaree van overgehouden, dus kijk eerst of de flesjes bier die ze verkopenwel een geldige datum hebben voordat je ze leegdrinkt. bvd smits

Voeg een beoordeling toe voor
High Tea.

Kantoor en schoolKantoor en school


Heerlijk online en veilig shoppen bij Het-UITstapje.nl!


Koop 'keiskôn spullekes' en interessante 'hebbedingeskes' (gadgets), streekproducten, boeken en muziek
vanuit Brabant en Limburg gewoon bij 'de winkel van ons allemaal'!Het-UITstapje.nl is affiliate partner van bol.com