Scooterverhuur

De Klomp verhuur Scooterverhuur
Scooterverhuur de Klomp maakt van uw dagje uit iets bijzonders! Of u nu alleen, met zijn tweetjes of een grote groep bent; Wij zorgen ervoor dat u een onvergetelijke dag beleeft. Met de wind in de haren, geniet u van de mooiste plekjes van Brabant en Gelderland. Diverse leuke dorpjes en vestingsteden zijn makkelijk te bereiken vanaf onze vertreklocatie. Uw kinderen of bijrijders kunnen comfortabel achterop het extra grote zadel met rugsteun meerijden.

Onze retro scooters zijn te huur vanaf 3 uurtjes, een dagdeel, weekend of een hele week. Onze scooters zijn voorzien van een automatische versnellingsbak. Door de eenvoudige bediening kan iedereen ermee overweg. De maximumsnelheid van de scooters is 25 km per uur. U hoeft dus geen helm op.

Geniet van schitterende natuurgebieden, mooie kastelen, historische gebouwen en de prachtige omgeving van de Kraaijenbergse plassen. Tijdens de routes komt u langs verschillende plaatsen waar u een pauze kunt inlassen. U kunt natuurlijk ook zelf een route uitzetten.

Om uw dagje uit helemaal compleet te maken, hebben wij verschillende arrangementen samengesteld. Zo kunt u de scootertocht combineren met bijvoorbeeld een gezellige picknick, barbecue, High Tea, wijnproeverij of een kookworkshop. Voor een volledig overzicht van de arrangementen klikt u hier.

Contactpersoon:

Maria van Lierop
0486-474892
info@solexverhuurdeklomp.nl

 

Locatie:

Hondsdijk 1
5364 NL Escharen (Grave)

 

Contact aanbieder

 

share: Tip een vriend

Deelnemers: Vanaf 2 deelnemers

Te bezoeken/boeken: Iedere dag
Periode: Het hele jaar door

Overige activiteiteiten van De Klomp verhuur:

Herbeleef de jaren 60 op de Solex. Gezellig nostalgisch toeren door het Brabantse landschap. De mooiste toertochten en complete arrangementen.
De Klomp verhuur
Grave

Reviews op Scooterverhuur

 

Er zijn nog geen beoordelingen. Voeg als eerste een review toe voor Scooterverhuur.


Bol AlgemeenBol Algemeen

Pre-zomer 2024Pre-zomer 2024


Heerlijk online en veilig shoppen bij Het-UITstapje.nl!


Koop 'keiskôn spullekes' en interessante 'hebbedingeskes' (gadgets), streekproducten, boeken en muziek
vanuit Brabant en Limburg gewoon bij 'de winkel van ons allemaal'!Het-UITstapje.nl is affiliate partner van bol.com