Teambuilding Vergaderlocatie

Herkenhoek Teambuilding Vergaderlocatie
Herkenhoek Teambuilding Vergaderlocatie
Herkenhoek Teambuilding Vergaderlocatie
Herkenhoek Teambuilding Vergaderlocatie
Herkenhoek is de teambuilding- vergaderlocatie voor een dag of een meerdaagse bijeenkomst en biedt u veel mogelijkheden op een sfeervolle en groenrijke locatie met uitstekende parkeergelegenheid en unieke vergaderbreaks. Herkenhoek ligt centraal tussen Den Bosch, Eindhoven, Veghel, Uden en Oss.

Onze inspirerende vergaderlocatie tot 24 personen is uitstekend geschikt voor het in huiselijke sfeer bespreken van zaken of het opdoen van nieuwe ideeën. Voor, tijdens of na de bijeenkomst verzorgen wij graag de door u gewenste maaltijden en drankjes binnen of op het buitenterras. Dit gaat in samenwerking met de plaatselijke cateraar, waar wij u dan mee in contact brengen, zodat u zelf met hun alles kunt afstemmen. Neemt u liever zelf de organisatie in handen, dan kunt u gebruik maken van de geheel ingerichte groepskeuken waar u de unieke teambuilding of vergadering kunt afsluiten met een zelfbereide maaltijd.

Leuk detail: Buiten heeft u vrij toegang tot het terras aan de vijver, de overkapte buitenkachel, het speelveld met voetbalgoaltjes, tafeltennistafel, dartbord, trampoline en de op houtgestookte hottub voor +/- 16 personen (hottub kunt u er apart bij huren, hier zijn kosten aan verbonden) en in overleg kunt u onder begeleiding de paardenweides of de merries met veulens bezichtigen.
Binnen in de aparte chillruimte kunt u gebruik maken van een tafelvoetbalspel, sjoelbak en diverse gezelschapspelen.

Tevens is er de mogelijkheid gebruik te maken van beamer met scherm . Ook is er een TV met Internet aanwezig en beschikt Herkenhoek over een gratis Wifi netwerk.

Locatie:

Hommelsedijk 6a
5473 RG Heeswijk-Dinther

 

Reservering aanvragen

 

share: Tip een vriend

Te bezoeken/boeken: Iedere dag
Periode: Het hele jaar door

Over Herkenhoek:

Herkenhoek

 

Herkenhoek
Hommelsedijk 6a
5473 RG Heeswijk-Dinther
Telefoon: 06-83055853
www.herkenhoek.nl

Landelijk overnachten bij Sjefri en Ria in Heeswijk-Dinther. Brabantse hartelijkheid in onze groepsaccommodatie, vakantiehuis en appartementen. Blijf slapen en genieten in Noord Brabant!

 

Lees meer >

Reviews op Teambuilding Vergaderlocatie

 

Er zijn nog geen beoordelingen. Voeg als eerste een review toe voor Teambuilding Vergaderlocatie.


Sint 2023Sint 2023


Heerlijk online en veilig shoppen bij Het-UITstapje.nl!


Koop 'keiskôn spullekes' en interessante 'hebbedingeskes' (gadgets), streekproducten, boeken en muziek
vanuit Brabant en Limburg gewoon bij 'de winkel van ons allemaal'!Het-UITstapje.nl is affiliate partner van bol.com