Overnachten in een mooie natuurtuin

Atelier de 7e hemel Overnachten in een mooie natuurtuin
Atelier de 7e hemel Overnachten in een mooie natuurtuin
Atelier de 7e hemel Overnachten in een mooie natuurtuin
Atelier de 7e hemel Overnachten in een mooie natuurtuin
Atelier de 7e hemel Overnachten in een mooie natuurtuin
Van een voormalige boerderij hebben we een kunstenaarscentrum met fantastische natuurtuin gemaakt. Vogels vliegen af-en-aan, de aardbeienboer, aspergeteler, melkveehouder en de vele natuurgebieden zijn echt letterlijk om de hoek.
Helaas hebben we geen speelplek voor kinderen. Daar zijn we niet op ingericht. Mensen die een paar dagen willen genieten van de stilte en de rust komen hier zeker aan hun trekken.

Oirschot is een monument op zich en binnen 25 minuten ben je op het station in Best en ligt Brabant verder voor je open. Tilburg, Eindhoven en Den Bosch met zijn vele musea.

In onze natuurtuin zijn verschillende bouwwerkjes (folly's) waar je ook in kunt overnachten. Je wordt dan wakker van de ochtendzon en het gezang van de vele vogels.

In de avond kun je een kampvuur maken om gezellig bij het vuur te mijmeren en te ontspannen. De natuurlijke rust komt iedere avond weer terug. Zwemmen in onze natuurlijke zwemvijver is een aanrader.

Honden zijn helaas niet welkom.

We hebben geen wasgelegenheid anders dan onze zwemvijver. We hebben een composttoilet en een jerrycan met kraanwater. Het is echt kamperen in de natuurtuin.

Wij (Hester en Jan) wonen hier samen met het gezin van mijn dochter met haar twee kleine kinderen. Door de bijzondere ligging van de natuurtuin is er voldoende privacy voor iedereen.


Wie zijn wij?

Wij zijn Jan en Hester. Jan is een voormalige welzijnswerker, met een passie voor het organiseren van activiteiten en het bouwen van allerlei leuke dingen. Hester is beeldend kunstenares met een cursusatelier aan huis. We zijn alweer 18 jaar bezig om van onze plek een natuurlijk paradijs te maken. Een moestuin, kippen, boomgaard en natuurtuin met amfibieën poel horen daarbij. Wij genieten van onze plek en we vinden het fijn om anderen daar af ertoe ook van te laten genieten.


Extra informatie

U kampeert in een natuurtuin met een natuurlijke zwemvijver. Respecteer de natuur. Helaas zijn huisdieren niet wenselijk. We hebben geen speelfaciliteiten voor kinderen. Kampvuur bij je kampeerplek mag in de daarvoor aanwezige ton of vuurkuil. Er is een composttoilet, maar we hebben geen was- of douchegelegenheid. Je krijgt van ons een jerrycan met schoon drinkwater, indien gewenst.
Parkeren van fiets kan bij de tent, maar parkeren van de auto, alleen op de parkeerruimte naast de natuurtuin.
Geen elektrisch versterkte muziek en na 22.00 uur graag rust in de tuin. In onze natuurlijke (onverwarmde)zwemvijver kun je heerlijk zwemmen, zorg er wel voor dat er geen zeep, shampoo of zonnebrandcrème in de vijver terecht komt, dit doodt nl het water leven. De omliggende akkers zijn van de buren en mogen niet betreden worden.

Contactpersoon:

Hester Pilz
06-51958562
info@hesterpilz.nl

 

Locatie:

Straten 13b
5688 NJ Oirschot

 

Contact aanbieder

 

share: Tip een vriend

Richtprijs: v.a. € 17,50 per nacht
Reserveer door te bellen!
Te bezoeken/boeken: Iedere dag
Periode: Het hele jaar door

Reviews op Overnachten in een mooie natuurtuin

 

Er zijn nog geen beoordelingen. Voeg als eerste een review toe voor Overnachten in een mooie natuurtuin.


Bol AlgemeenBol Algemeen


Heerlijk online en veilig shoppen bij Het-UITstapje.nl!


Koop 'keiskôn spullekes' en interessante 'hebbedingeskes' (gadgets), streekproducten, boeken en muziek
vanuit Brabant en Limburg gewoon bij 'de winkel van ons allemaal'!



Het-UITstapje.nl is affiliate partner van bol.com