Familiehuis De Herberg

Hoeve Villare Familiehuis De Herberg
Hoeve Villare Familiehuis De Herberg
Hoeve Villare Familiehuis De Herberg
Hoeve Villare Familiehuis De Herberg
Hoeve Villare Familiehuis De Herberg
Het hart van de Hoeve: Groot familiehuis op sfeervolle vakantiehoeve

De sfeervolle “Herberg” vormt als oorspronkelijke boerderij het hart van Hoeve Villare. Dit oudste deel van de Hoeve is gebouwd in 1883 en biedt ruimte aan 12 personen. Authentieke elementen als roodsteen, stenen bogen boven de ramen, houten vloeren, het kenmerkende vakwerk en een originele gewelven kelder is in de Hoeve gecombineerd met een moderne keuken, luxe boxsprings en een eigen badkamer per slaapkamer, zodat sfeer en comfort hand in hand gaan om u een optimale beleving te bieden.

De Herberg heeft een sfeervolle living welke is voorzien van gezellige 'Oostenrijkse' hoekbanken. Ook vind je in de Hoeve een open haard om lekker te genieten van echte houtwarmte. De keuken is recent geheel verbouwd en voorzien van een steigerhouten keuken met moderne Smeg apparatuur met een vintage look (inductiekookplaat, brede oven 90cm, vintage koelkast). In de keuken biedt de houten bar plaats om tijdens het koken gezellig te borrelen of TV te kijken.

Vakantiehuis Zuid-Limburg met 12 personen
Op de eerste verdieping bevinden zich 4 knusse slaapkamers, elk voorzien van een luxe 2 persoons boxspring en een eigen badkamer met modern sanitair. De zolderverdieping heeft twee extra royale slaapkamers waarvan één uitgevoerd met een tweepersoons boxspring en de andere met twee éénpersoons boxsprings. Uiteraard zijn ook deze slaapkamers voorzien van een eigen grote badkamer inclusief toilet. Ook vind je op de zolderverdieping een ligbad met jetstreams en bluetooth aansluiting voor je eigen muziek.

Een weekend weg met familie
De Herberg is gelegen op één van de mooiste plekken hooggelegen in Zuid-Limburg en geeft uitzicht over het unieke glooiende natuurlandschap. De Hoeve maakt onderdeel uit van een natuurgebied en is een paradijs voor wandelaars en fietsers. De Hoeve beschikt over 2 hectare tuin en is uitermate geschikt om zowel jong als oud te voorzien van zowel rust als mogelijkheden voor recreëren.

Bekijk de beschikbaarheid en boek op onze eigen website www.hoevevillare.nl

Contactpersoon:

Wilma en Bert de Gans
085-2369980
contact@hoevevillare.nl

 

Locatie:

Rott 31
6294 NL Vijlen

 

Contact aanbieder

 

share: Tip een vriend

Bekijk de beschikbaarheid en boek op onze eigen website www.hoevevillare.nl
Te bezoeken/boeken: Iedere dag
Periode: Het hele jaar door

Reviews op Familiehuis De Herberg

 

Er zijn nog geen beoordelingen. Voeg als eerste een review toe voor Familiehuis De Herberg.


Bol AlgemeenBol Algemeen


Heerlijk online en veilig shoppen bij Het-UITstapje.nl!


Koop 'keiskôn spullekes' en interessante 'hebbedingeskes' (gadgets), streekproducten, boeken en muziek
vanuit Brabant en Limburg gewoon bij 'de winkel van ons allemaal'!



Het-UITstapje.nl is affiliate partner van bol.com