Culinair-arrangementen
Hof Cleyn Mierde Culinair -iedere zaterdag vrije keuze van de kaart tot 22.00 uur- voor €24,50 p.p.
Uitgebreid met thema-proeverij en "lezingen" all-in €42,50 op de volgende data
17/3 Jenever
21/4 Specerijen
26/5 De Kempen
9/6 met Thee-sommelier
12 t/m 20 mei Biermenu's in www.deweekvanhetnederlandsebier.nl
1 t/m 17 juni Riesling-menu's in de www.rieslingweek.nl
Met één telefoontje weet u meteen meer over groep en datum.
Telefoon 013 - 5092736
Kookworkshops
Drie-gangen menu
minimaal 10 - maximaal 80 personen
€ 42,50
Kookcaroussel
Drie-gangen menu met all-in dranken arrangement
minimaal 10 - maximaal 80 personen
€ 57,50
Thema workshops
kreeft, asperges, italiaans, all-in
€ 57,50
Kookworkshop Gezond
Moderne toepassing, all-in
minimaal 10 - maximaal 80 personen
€ 57,50
Tapas workshop
minimaal 20 - maximaal 80 personen
€ 24,50
Port proeverij
kaas en paté buffet min.10 max 70 per €22,50
Voeding is levenskracht
Voeding is je 1e medicijn. Oude Oosterse wijsheden omtrent voeding worden in een modern daglicht gezet.
Kookworkshops met meerwaarde.
All-in
minimaal 10 - maximaal 50 personen
€ 57,50
Wijnworkshops
Beginnerscursus, thema-avond of masterclass;Hier of op locatie 10-40 pers. Vanaf € 17,50 voor 1 1/2 uur.Speciale thema's en Masterclasses prijzen op aanvraag.
Cocktailworkshops Levendig arrangement waarbij de kunst van het "shaken" leert 15-75 pers. €17,50 pp 1 á 1 1/2 uur
Basiscursus wijnproeven 4 avonden minimaal 10 - maximaal 20 personen € 100,00
De bierbeleving
een driegangen menu met bijpassende bieren en excursie naar het op loopafstand gelegen bier-attributen- museum
http://www.brabantsdagblad.nl/bdtv/545743/Dommelsch-Biermuseum.ece
€34.50 pp
Food- en Wine-festivals met thema's als: Brabant, Italie, asperges, kreeft, wild of bier ...?
Zie AGENDA op de pagina Menu of kies uw eigen groepsmoment
10-80 personen
Acht Zaligheden diner met wijnproeverij
€ 57,50
Uitgebreid met thema-proeverij en "lezingen" all-in €42,50 op de volgende data
17/3 Jenever
21/4 Specerijen
26/5 De Kempen
9/6 met Thee-sommelier
12 t/m 20 mei Biermenu's in www.deweekvanhetnederlandsebier.nl
1 t/m 17 juni Riesling-menu's in de www.rieslingweek.nl
Met één telefoontje weet u meteen meer over groep en datum.
Telefoon 013 - 5092736
Kookworkshops
Drie-gangen menu
minimaal 10 - maximaal 80 personen
€ 42,50
Kookcaroussel
Drie-gangen menu met all-in dranken arrangement
minimaal 10 - maximaal 80 personen
€ 57,50
Thema workshops
kreeft, asperges, italiaans, all-in
€ 57,50
Kookworkshop Gezond
Moderne toepassing, all-in
minimaal 10 - maximaal 80 personen
€ 57,50
Tapas workshop
minimaal 20 - maximaal 80 personen
€ 24,50
Port proeverij
kaas en paté buffet min.10 max 70 per €22,50
Voeding is levenskracht
Voeding is je 1e medicijn. Oude Oosterse wijsheden omtrent voeding worden in een modern daglicht gezet.
Kookworkshops met meerwaarde.
All-in
minimaal 10 - maximaal 50 personen
€ 57,50
Wijnworkshops
Beginnerscursus, thema-avond of masterclass;Hier of op locatie 10-40 pers. Vanaf € 17,50 voor 1 1/2 uur.Speciale thema's en Masterclasses prijzen op aanvraag.
Cocktailworkshops Levendig arrangement waarbij de kunst van het "shaken" leert 15-75 pers. €17,50 pp 1 á 1 1/2 uur
Basiscursus wijnproeven 4 avonden minimaal 10 - maximaal 20 personen € 100,00
De bierbeleving
een driegangen menu met bijpassende bieren en excursie naar het op loopafstand gelegen bier-attributen- museum
http://www.brabantsdagblad.nl/bdtv/545743/Dommelsch-Biermuseum.ece
€34.50 pp
Food- en Wine-festivals met thema's als: Brabant, Italie, asperges, kreeft, wild of bier ...?
Zie AGENDA op de pagina Menu of kies uw eigen groepsmoment
10-80 personen
Acht Zaligheden diner met wijnproeverij
€ 57,50