Schilder clinics

Maria Kemps Schilder clinics
Maria Kemps Schilder clinics
Maria Kemps Schilder clinics
Maria Kemps geeft ook workshops, clinics of cursussen voor groepen. Deze workshops zijn uitermate geschikt voor het bevorderen van de teamgeest, de samenwerking en de sfeer in een groep. Daarom worden deze workshops vaak gegeven aan teams of als bedrijfsuitje.

Tijdens een workshop leren de deelnemers de basisprincipes van de schilderkunst. In eerste instantie leren de deelnemers iets over het schilderproces en de bijbehorende technieken. Daarnaast leren de deelnemers de werkelijkheid anders waar te nemen. Door anders te leren kijken naar voorwerpen of taferelen en dit met lef op het doek te projecteren kunnen sommige deelnemers het beste uit zich naar boven halen.

Tijdens een worskhop is er voldoende ruimte voor persoonlijke aandacht, maar is ook de samenwerking in een groep belangrijk. In samenwerking met de opdrachtgever kan voor een geschikte invulling van de dag of middag worden gezorgd.

Bij kleinere groepen kunnen de workshops in het atelier van Maria Kemps worden gehouden. Bij grotere groepen wordt een aparte ruimte gehuurd. Neem gerust eens contact op als u meer wilt weten over de mogelijkheden.

Locatie:

Oetelaarsestraat 4
5481 XJ Schijndel

 

Reservering aanvragen

 

share: Tip een vriend

Te bezoeken/boeken: Iedere dag
Periode: Het hele jaar door

Reacties op Schilder clinics

 

Er zijn nog geen reacties. Voeg als eerste een reactie toe voor Schilder clinics.


BoekenBoeken


Heerlijk online winkelen bij Het-UITstapje.nl!


Koop 'keiskôn spullekes' en interessante 'hebbedingeskes' (gadgets), streekproducten, boeken en muziek
vanuit Brabant en Limburg gewoon bij 'de winkel van ons allemaal'!Het-UITstapje.nl is affiliate partner van bol.com