Ballonvaart arrangement

Bezoekerscentrum van Het Groene Woud Ballonvaart arrangement
U wordt ontvangen met koffie en speciaal gebak waarna wij u laten inleven in de avontuurlijke belevenissen rondom ballonvaren.

Om het extra aantrekkelijk te maken bieden wij u een programma aan waarbij eerst wordt ingegaan op de pricipes van ballonvaren en wat theoretische basis, zodat u goed voorbereid aan het practische gedeelte van zelf ballonvaren kunt beginnen. Dat houdt in ballonwagen situeren, uitladen, alles ontdekken, opbouwen en uitzoeken hoe alles werkt. Daarna 'Cold Inflation'.

Tussendoor kunnen we ook nog een ontspannen wandeling maken naar 'Kasteel Nemelaer' met 'n schitterend riviertje 'De Nemer'. Dit alles vormt een middagvullend programma, waarbij gezelligheid, een lekker hapje en een drankje niet zullen ontbreken.

Na het middagprogramma gaan we heerlijk dineren bij 'Den Michel' waar lekker eten hoog in het vaandel staat. Vervolgens gaat u nu zelf met een beperkt aantal andere enthousiastelingen (6 tot 10 personen) actief aan de slag met een echte heteluchtballon, dus zelf de ballon uitpakken, opbouwen etc. Hoe moet dat nou met al die touwtjes, katollen en draagkabels? Waar dient die parachute voor? Zou ik zelf ook durven branden met die grote vuurspuwer?

Contactpersoon:

Rud an Herrk
0411-622724
info@ballonairpoort.nl

 

Locatie:

op afspraak

 

Reservering aanvragen

 

share: Tip een vriend

Richtprijs: Prijs op aanvraag
Deelnemers: Vanaf 5 deelnemers

Start adres: Heel Brabant
Tijd: 6 tot 8 uur
Te bezoeken/boeken: Iedere dag
Periode: Het hele jaar door

Overige activiteiteiten van Bezoekerscentrum van Het Groene Woud:

De eigenlijke vaart op verschillende hoogtes, duurt 1 tot 1,5 uur. Deze wordt vervolgens feestelijk afgesloten met champagne en een doopcertificaat.
Bezoekerscentrum van Het Groene Woud
In heel Brabant
Het Groene Woud is een prachtig gebied met een kleinschalig landschap en robuuste natuurgebieden.
Bezoekerscentrum van Het Groene Woud
Het Groene Woud

Toegankelijkheidsinformatie