Workshoparrangement

Het Muithuis Workshoparrangement
Het Muithuis Workshoparrangement
Het Muithuis Workshoparrangement
Enkele keren per jaar openen wij onze poorten voor een exclusieve valkeniersworkshop. Onder het genot van een goed glas wijn en verschillende heerlijke hapjes, laten wij onze vogels hun kunsten vertonen.

Ontvangst op het terrein van het Muithuis. U wordt uitgebreid en deskundig geïnformeerd, over roofvogels en de valkerij in het bijzonder. Na deze instructie gaat u onder deskundige begeleiding op pad met ieder een vogel op de handschoen. U maakt een wandeling in het prachtige Brabantse landschap. Na terugkomst van de wandeling staat er een seizoensgebonden drankje klaar met een heerlijk stuk taart.

Hierna zal de valkenier enkele van onze vogels tonen. U krijgt verschillende uilen, valken, arenden, buizerds en gieren vrij vliegend te zien. Hierover krijgt u natuurlijk meer te horen van de valkenier en is er ook ruim de mogelijkheid om vragen te stellen en dit alles van dichtbij te beleven. Tijdens deze workshop wordt u uitgenodigd om ook enkele vogels samen met de valkenier te vliegen.

Na alle inspannende activiteiten is er ruimte om onder het genot van een drankje de gedane zaken nog eens te bespreken. Er bestaat ook de mogelijkheid om de workshop af te sluiten met een passend (wild)diner.

Persoonlijke aandacht vinden wij erg belangrijk en de groepen zullen dan ook niet groter zijn dan max.12 personen.

Workshop aanvang: 13.00-17.00 uur.
Bourgondische workshop aanvang: 13.00-19.00 ( incl. buffet)

Locatie:

Gasthuisstraat 41
5453 RL Langenboom

 

Reservering aanvragen

 

share: Tip een vriend

Richtprijs: Prijs op aanvraag
Deelnemers: Vanaf 5 deelnemers

Tijd: 4 uur
Te bezoeken/boeken: Iedere dag
Periode: Het hele jaar door