Groepsaccommodatie

Logeer en doeboerderij De Lummel Groepsaccommodatie
Logeer en doeboerderij De Lummel Groepsaccommodatie
Logeer en doeboerderij De Lummel Groepsaccommodatie
In 2005 heeft deze oude boerderij een metamorfose ondergaan. Het authentieke is gebleven maar nu voorzien van alle gemakken. De accommodatie is multifunctioneel te noemen. Logeren met familie of vrienden, een vergadering of cursus, een gezellige doe-avond met activiteiten naar keuze zijn zo maar enkele voorbeelden. Bent U op zoek naar een dergelijk locatie dan bent u bij "de Lummel" aan het juiste adres!

U beschikt als enige over de volledige accommodatie.
In de grote leefruimte bevindt zich een riante keuken voorzien van een kookeiland, waar veel plaats is om gezellig te kokkerellen. Centraal in deze ruimte staat een vrijstaande haard met daarnaast een kinderspeelhoekje.
Via de grote tuindeuren in de leefruimte kunt u het terras betreden. Hier is voldoende zitgelegenheid waar u vanonder uw parasol kunt genieten van het prachtige uitzicht.

Verder vindt u op de begane grond twee ruime slaapkamers (1x3 personen en 1x2 personen met verhoogde senioren bedden) met aansluitend een badkamer inclusief babyroom, wasmachine en -droger en uitgebreide sanitaire voorzieningen. Alles toegankelijk voor zowel valide als mindervalide.


Op de bovenverdieping zijn 7 slaapkamers (6x2 personen en 1x4 personen), elk voorzien van wasbak met warm en koud stromend water, T.V. met dvd speler, opbergkast en andere gemakken zoals de mogelijkheid om draadloos te internetten (neem uw laptop mee).
Het bijzetten van een campingbedje is op iedere kamer mogelijk.( Er zijn 4 campingbedjes aanwezig)
Op de etage bevinden zich verder 2 toiletten en 2 douches.

Buiten bevinden zich enkele speeltoestellen, waaronder een vogelnestschommel. Deze zorgen voor veel speelplezier voor de kinderen en gemak voor de ouderen.
Ook een Jeu des boules baan is aanwezig (incl. ballen.)


Locatie:

Dominicanenstraat 20
5453 JN Langenboom

 

Reservering aanvragen

 

share: Tip een vriend

Richtprijs: Prijs op aanvraag
Deelnemers: Vanaf 10 deelnemers

Te bezoeken/boeken: Iedere dag
Periode: Het hele jaar door