Vervoer & verblijf

Op zoek naar een originele verblijfsplaats of vervoermiddel? Hier vindt u vast wat u zoekt. Een kleine greep uit het aanbod: Van a naar b in een Amerikaanse schoolbus of huifkar. Of per step, traptrein, tandem of luchtballon! En slapen in een landelijke bed and breakfast, blokhut, kampeerboerderij of zelfs op de balen van een hooizolder.

Kies een subcategorie

 

Kroegske
Vergulde Hand camping
Koningbosch

Vervoer & verblijf

Het-Uitstapje.nl geeft een overzicht van kleinschalige originele verblijfplaatsen en vervoersmiddelen voor groepsuitstapjes in Brabant. In het grote aanbod vindt u ook voor uw groepsuitje een geschikte verblijfplaats of vervoersmiddel.

Zoekt u een mooie, landelijke verblijfplaats om de nacht door te brengen tijdens een vrijgezellenweekend, bedrijfsuitje, familieweekend, vriendenweekend of verenigingsweekend? Dan biedt ons aanbod uitkomst. Van bed and breakfasts tot kampeerboerderijen en van hooizolders tot boerenstallen… voor iedere leeftijd en budget zijn er verrassende verblijfplaatsen voor een nachtje weg.

Ook als u voor een groep vrienden, collega’s, familieleden of kennissen groepsvervoer zoekt, vindt u hier veel leuke opties. Met zijn allen op de fiets, step of huifkar door het mooie Brabantse landschap is gewoon genieten!

Neem eens een kijkje in het aanbod van de vervoers-en verblijfsarrangementen op deze site. Er bestaat ook voor uw groepsuitstapje in Brabant een geschikte verblijfplaats of vervoersmiddel.
Yellowrent Fietstreinen
Elshorst ontdekjeplekje
De Stroom
Yellowrent Tandem
Donkhoeve
SkonstePlekske