Schmink en glitter feestjes

Ankie Schminkt Schmink en glitter feestjes
Super leuke schmink en glitter feestjes.

Speciaal voor jong en oud heb ik een aantal super leuke schmink feestjes bedacht! Een schminkfeest is leuk voor kinderen van 3 jaar tot 99 jaar! Een schmink feestje is ook te combineren met het zetten van glittertattoo’s om nog meer glamour aan je feestje te geven!

- Schminken op verjaardagsfeestje:
Kindergrime of het zetten van glittertattoos is super leuk tijdens je verjaardagsfeestje. Is je zoon of dochter binnenkort jarig? Ik kom tijdens het kinderfeestje alle gezichtjes omtoveren in de mooiste creaties: piraten, prinsessen, onderwater, vlinders en nog veel meer!

-UV Neon Party met speciale UV grime in het donker:
Speciaal voor de iets oudere kinderen heb ik de UV Neon Party. Ook leuk tijdens een vrijgezellenfeest overigens! We gaan grimen met speciale UV grime die oplicht in het donker onder UV lampen. Een super leuk schminkfeestje waar je eerst elkaar gaat beschilderen en ik daarna de gezichten doe. Spannend!

-Laat een bellypaint zetten tijdens je babyshower:
Een bellypaint laten zetten is een mooie herinnering aan de zwangerschap. Vaak reageert de baby op het beschilderen van je zwangere buik. Het beste moment om een bellypaint te laten zetten is tussen de 32 en 36 weken van je zwangerschap. Een bellypaint laten zetten is ook leuk tijdens een babyshower!

-Beautyfeestje voor échte meisjes:
Speciaal voor échte meisjes heb ik het Beautyfeestje! Alle dametjes worden mooi opgemaakt met glittertjes en make-up, de nageltjes worden mooi gelakt en ook de lipgloss mag natuurlijk niet ontbreken. Een super leuk schmink feestje voor meisjes tussen 6 en 12 jaar!

-Schminken of glittertattoos tijdens vrijgezellenfeest:
Eens iets anders doen tijdens je vrijgezellenfeest? Ik kom iedereen mooi schminken of ik kom glittertattoos zetten! Het is ook mogelijk dat jullie, na uitleg van mij, bij elkaar gaan schminken! Natuurlijk krijgt de vrijgezel een speciale behandeling van mij!

Schminken op jouw feestje?
Wil je dat ik op jouw feestje of evenement kom schminken? Neem dan even contact met me op of kijk eens naar de schminkfeestjes van Ankie Schminkt zie mijn website www.ankieschminkt.nl

Contactpersoon:

Ankie
ankie@ankieschminkt.nl

 

Locatie:

Tilburg en omgeving

 

Reservering aanvragen

 

share: Tip een vriend

Richtprijs: € 35,00 per uur/ € 6,00 per persoon
Deelnemers: Vanaf 6 deelnemers

Te bezoeken/boeken: Iedere dag
Periode: Het hele jaar door