Glittertattoos

Ankie Schminkt Glittertattoos
Met glittertattoos maak je je kinderfeestje, vrijgezellenfeest of evenement compleet. Glittertattoos zijn leuk voor jongens en meisjes maar ook voor volwassenen.

Keuze uit meer dan 100 sjablonen
Een glittertattoo is een tijdelijke tatoeage die wel 2 tot 5 dagen kan blijven zitten. Je kunt er zelfs mee douchen en zwemmen. Tijdens een feestje of evenement neem ik veel verschillende tattoos en glitters mee waaruit je kunt kiezen. Er zijn wel meer dan 100 verschillende sjablonen, zo is er voor iedereen wel een leuke glittertattoo te vinden. Met behulp van een sjabloon, speciale lijm en verschillende kleuren glitter tover ik de mooiste tattoos.
Glittertattoo’s zijn prima samen te stellen in een speciaal thema, bijvoorbeeld liefde, Halloween, Kerst, dieren, auto’s of Disney. Ik kan ook glittertattoos maken met je eigen afbeelding. Glitters in de vorm van je logo zijn schitterende reclame of denk eens aan glittertattoos met de initialen van een bruidspaar!

Huidvriendelijk en eenvoudig te verwijderen
De producten die ik gebruik zijn huidvriendelijk en veroorzaken geen allergische reacties. Tip: Je kunt het beste na het zwemmen of douchen de tattoo droog deppen met een handdoek om er langer plezier van te hebben. Als je de tattoo eerder wilt verwijderen gebruik dan baby olie of lotion.
Glittertattoos laten zetten?

Ik kom graag glittertattoos zetten op je feestje of evenement in Tilburg en omgeving. Deze mooie glitterende versieringen zijn ook te combineren met schminken. Stuur me een mailtje als je nieuwsgierig bent geworden.

Contactpersoon:

Ankie
ankie@ankieschminkt.nl

 

Locatie:

Tilburg en omgeving

 

Contact aanbieder

 

share: Tip een vriend

Richtprijs: € 45,00 per uur/€ 3,00 per tattoo
Deelnemers: Vanaf 6 deelnemers

Te bezoeken/boeken: Iedere dag
Periode: Het hele jaar door

Reviews op Glittertattoos

 

Er zijn nog geen beoordelingen. Voeg als eerste een review toe voor Glittertattoos .


Bol AlgemeenBol Algemeen

Pre-zomer 2024Pre-zomer 2024


Heerlijk online en veilig shoppen bij Het-UITstapje.nl!


Koop 'keiskôn spullekes' en interessante 'hebbedingeskes' (gadgets), streekproducten, boeken en muziek
vanuit Brabant en Limburg gewoon bij 'de winkel van ons allemaal'!Het-UITstapje.nl is affiliate partner van bol.com