Axe Throwing Veghel

Noordkade Uitjes Axe Throwing Veghel
Noordkade Uitjes Axe Throwing Veghel
Noordkade Uitjes Axe Throwing Veghel
Noordkade Uitjes Axe Throwing Veghel
Noordkade Uitjes Axe Throwing Veghel
Voel de kracht van dat machtige gereedschap in je hand, en gebruik de juiste techniek om de hakbijl met volle vaart naar het doel te slingeren. Lukt het jou om de bullseye te raken? Oergevoelens gegarandeerd!

Tijdens de sessie van 60 minuten mag je veelvuldig hakbijlen gooien.

Bijlgooien is een groepsactiviteit die je niet snel gaat vergeten. Voel de kracht van dat machtige gereedschap in je hand en gebruik de juiste techniek om die hakbijl met volle vaart naar het doel te slingeren. Indoor bijlwerpen -of Axe Throwing is een rage in de Verenigde Staten en nu introduceren wij deze competitieve groepsactiviteit ook bij Noordkade Uitjes in Veghel.

Bijlwerpen is een activiteit die vraagt om kracht en precisie. Het is een uitje wat je voelt en wat het oergevoel in je naar boven roept. Perfect voor een vrijgezellenfeest, teamuitje of familiedag! Voel de kracht die je in je hebt, als je de bijl richting de bullseye gooit. Tijdens een sessie zul je veelvuldig bijlen werpen, het doel raken (wellicht) en je vrienden aanmoedigen.

Tussen het werpen door kun je gezellig wat drinken en socializen met je teamgenoten. Uiteraard zorgen onze deskundige werpcoaches ervoor dat alles veilig gebeurt.

Contactpersoon:

Algemeen
0413-782250
info@noordkade-uitjes.nl

 

Locatie:

Verlengde Noordkade 4a
5462 EH Veghel

 

Reservering aanvragen

 

share: Tip een vriend

Richtprijs: Vanaf 18,00 p.p. bij 10 deelnemers
Deelnemers: Vanaf 2 deelnemers

Tijd: 1,5 uur
Diverse starttijden tussen 09.30 uur en 21.30 uur. Zie website!
Te bezoeken/boeken: Iedere dag
Periode: Het hele jaar door