The Space Escape Room

Noordkade Uitjes The Space Escape Room
Noordkade Uitjes The Space Escape Room
Noordkade Uitjes The Space Escape Room
Noordkade Uitjes The Space Escape Room
Noordkade Uitjes The Space Escape Room
De grootste Escape missie ter wereld speelt zich af in een 35 meter hoge raketsilo. Je gaat terug in de tijd naar de Koude Oorlog. Het is jouw taak de missie in de zwaarbeveiligde raketinstallatie tot een goed einde te brengen.

1983: de Koude Oorlog is op haar hoogtepunt. Overal in Europa worden kernraketten geïnstalleerd en ook ons land wordt niet ongemoeid gelaten. Terwijl bijna 1 miljoen Nederlanders demonstreren, worden in het diepste geheim kernraketten het land ingereden. Niemand weet precies waar de kernraketten worden gestationeerd. Maar in Veghel gaan er die avond geruchten; er zijn mysterieuze trucks op de Noordkade gesignaleerd. Onder grote politieke druk worden even later alle kernraketten in het land ontmanteld, maar recent is op het terrein van de Noordkade een schokkende ontdekking gedaan…

Tijdens de Koude Oorlog werd er een smerig spel gespeeld door de geheime diensten. Daarom heeft The Space niet één, maar twee missies. Haal het slechtste in je team naar boven en wees de vijand te slim af in deze kille strijd.

Bij missie The Launch ga jij als Amerikaanse soldaat proberen om binnen de voorbij tikkende 60 minuten, de 25 meter hoge raket te lanceren. Anders…

Reserveer je missie The Sabotage? Dan ga je als Russische spion de Escape Room in. Je eerste opdracht is om in te breken in de zwaarbeveiligde Amerikaanse raketbasis, met het moeilijke doel om de raket te saboteren.

Ben je met een groep van 10 personen of meer? Dan hebben we de missie Sabotage the Launch voor je. Tijdens dit gevecht wil je niets liever dan binnen 60 minuten ontsnappen en winnen van het andere team. Spanning gegarandeerd! Durf jij het aan?

Contactpersoon:

Algemeen
0413-782250
info@noordkade-uitjes.nl

 

Locatie:

Verlengde Noordkade 4a
5462 EH Veghel

 

Reservering aanvragen

 

share: Tip een vriend

Richtprijs: Vanaf € 19,50 p.p. bij 10 deelnemers
Deelnemers: Vanaf 2 deelnemers

Tijd: 1,5 uur
Diverse starttijden tussen 09.30 uur en 21.30 uur. Zie website!
Te bezoeken/boeken: Iedere dag
Periode: Het hele jaar door