Dagje GPS Kids Adventure

DagjeGPS.nl Dagje GPS Kids Adventure
DagjeGPS.nl Dagje GPS Kids Adventure
DagjeGPS.nl Dagje GPS Kids Adventure
DagjeGPS.nl Dagje GPS Kids Adventure
DagjeGPS.nl Dagje GPS Kids Adventure
Het jonge gezelschap wordt gastvrij ontvangen op een bijzondere locatie in het recreatiegebied Vlagheide. Optioneel is hierbij een welkomstdrankje, aangevuld met taart, gebak of iets lekkers. Daarna volgt een duidelijke instructie en uitleg over de activiteit. Bij meer dan zes deelnemers worden de teams ingedeeld en bekendgemaakt. De deelnemers ontvangen per team een korte GPS-instructie, een GPS, opdrachtformulieren en een rugzakje met spelattributen. Hun eigen onvergetelijke ‘adventure trip’ op de Vlagheide kan beginnen.

Dagje GPS ‘Kids Adventure’ is een echte avontuurlijke kinderspeurtocht met GPS voor kinderen van 6 t/m 12 jaar (Kinderen die iets jonger of iets ouder zijn, zijn uiteraard ook welkom om mee te spelen!!!). De jonge deelnemers, begeleid door hun eigen ouders/verzorgers, ontdekken de variatie die het gebied Vlagheide biedt. Dit doen zij samen met hun vriendjes door het uitvoeren van leuke, spannende en leerzame opdrachten in de natuur. Elk goed uitgevoerde opdracht levert punten op. Tijdens de trip lopen de kids op bospaden, bergpaden, verharde en onverharde wegen.

Het team met de hoogste score is uiteraard de winnaar en ontvangt een leuke traktatie. Dit geldt uiteraard ook als er maar één team is, dat de opdracht goed heeft vervuld. Optioneel hierbij is een drankje en/of hapje na afloop. Indien het een verjaardag of jubileumdag betreft, ontvangt de ‘jarige job’ c.q. ‘jubilaris’ een leuke verrassing van ons team. Optioneel voor de afsluiting is voor alle deelnemers een snoepzak of andere tastbare herinnering aan de actieve dag. Neem gerust contact op met ons team voor een passende offerte.

Minimaal 2 teams van maximaal zes deelnemers (inclusief 1 volwassene per team)

DagjeGPS.nl - Beleef samen Het Gezelligste Dagje Uit!


>>> Let op! Deze activiteit is (tijdelijk) niet te reserveren. <<<

Contactpersoon:

Patrick van der Heijden
info@dagjegps.nl

 

Locatie:

Plein 1944 26
5481 AR Schijndel

 

Reservering aanvragen

 

share: Tip een vriend

Deelnemers: Vanaf 5 deelnemers

Tijd: 2 tot 3 uur
Vooraf reserveren is noodzakelijk!
Periode: Het hele jaar door