DagjeGPS.nl

DagjeGPS.nl
Welkom bij DagjeGPS.nl!

Sinds september 2010 bedenkt, ontwikkelt en organiseert Patrick van der Heijden, eigenaar van Co-Media Management en DagjeGPS.nl, samen met zijn team de leukste, gezelligste en origineelste groepsuitjes met gps-activiteiten en nieuwe media voor elk gezelschap.

Aan de oostelijke rand van Het Groene Woud en midden in de ‘parel’ van de Brabantse Meierij (Meierijstad) is het team van DagjeGPS.nl jullie gezelschap graag van dienst bij de organisatie van ‘Het Gezelligste Dagje Uit!’ met spel, plezier, educatie, actie, teambuilding, (ont)spanning en avontuur!

Onze spelbeleving of activiteit is niet zomaar een wandeling met gps die vaak gepresenteerd wordt naast de bourgondische menukaart. Het innovatieve team van DagjeGPS.nl presenteert unieke en actieve activiteiten voor iedereen.

Dit zijn cultuurhistorische gps-wandelingen, sportieve en actieve gps-wandeltochten, gps-droppings, gps-events, gps-fietstochten en fotozoektochten. Voor verschillende vrijetijdslocaties en toeristische attractiepunten ontwikkelde DagjeGPS.nl in het verleden een eigen gps-arrangement, zoals het Dagje GPS ‘Vincent van Gogh’ voor Vincentre in Nuenen (2015) en het Dagje GPS ‘Castle Battle’ voor Kasteel Heeswijk (2016).

Het team van DagjeGPS.nl voelt zich nooit gebonden aan één toeristische of recreatieve locatie of aan één vaste horecagelegenheid. De activiteit van het deelnemende gezelschap staat centraal. De beleving van ‘Het Gezelligste Dagje Uit!’ wordt door de organisatie van DagjeGPS.nl in samenwerking met onze partners compleet verzorgd met eventueel culinaire mogelijkheden voor, tijdens of na de activiteit. Dit wordt allemaal aangeboden voor de scherpste prijs! Natuurlijk mag én kan iedereen bij ons gewoon meedoen!!!

DagjeGPS.nl ontvangt gezelschappen op uiteenlopende partnerlocaties op de Vlagheide, in Meierijstad, in Het Groene Woud en in het Van Gogh Nationaal Park.


Let op! Reserveren is (tijdelijk) niet mogelijk!

Sinds december 2018 zijn de gps-activiteiten na ruim acht relatief succesvolle jaren op een laag pitje gezet. Met DagjeGPS.nl heb ik geprobeerd om voldoende inkomen te genereren in de tijd dat ik werkzoekende was. Sinds enkele jaren heb ik gelukkig weer een reguliere baan gevonden, waardoor de noodzaak van het bestaan van DagjeGPS.nl is komen te vervallen.
Daarom staan mijn activiteiten van DagjeGPS.nl voorlopig voor onbepaalde tijd ‘on hold’ en kan ik jullie op dit moment niet van dienst zijn met de organisatie van ‘Het Gezelligste Dagje Uit’, de No.1 van onze regio! Als een soort persoonlijk vangnet houd ik de website online voor het geval dat mijn persoonlijke werksituatie opnieuw verandert.
Voor bijna 500 andere aanbieders van leuke en interessante activiteiten in Brabant en Limburg verwijs ik jullie graag naar www.Het-UITstapje.nl, een succesvolle verzamelwebsite, waarvan ik sinds 2020 de eigenaar en beheerder ben geworden.

Met gastvrije groet,
Patrick van der Heijden

Locatie DagjeGPS.nl:

Contactpersoon:

Patrick van der Heijden
info@dagjegps.nl

 

Locatie:

Plein 1944 26
5481 AR Schijndel
www.dagjegps.nl
info@dagjegps.nl


Actief op Het-UITstapje sinds 09-06-2020

Bol AlgemeenBol Algemeen


Heerlijk online en veilig shoppen bij Het-UITstapje.nl!


Koop 'keiskôn spullekes' en interessante 'hebbedingeskes' (gadgets), streekproducten, boeken en muziek
vanuit Brabant en Limburg gewoon bij 'de winkel van ons allemaal'!Het-UITstapje.nl is affiliate partner van bol.com