MenManagement

Smalltown Horse Stables MenManagement
Smalltown Horse Stables MenManagement
Smalltown Horse Stables MenManagement
Loopt uw kudde de juiste richting in? Sturing geven, links- of rechtsaf, de teugels (leidsels)in handen nemen. Om linksaf te gaan moet je de rechter teugel laten vieren. Mennen en managementtechnieken zijn zodanig met elkaar vervlochten dat ze elkaar verduidelijken en versterken. Het mennen is een prachtige metafoor voor het managen.

Tijdens deze managementtraining en mencursus wisselen informatie over de interactie tussen mens en paard en de relatie tussen manager en medewerkers elkaar af. Steeds vaker is de manager eerder coach dan baas. Dat vereist een aantal specifieke inzichten en vaardigheden die bij MenManagement de revue passeren. Paarden reageren direct op de houding van de menner. De natuur liegt nooit. U ervaart dan ook direct de uitwerking van uw handelen. Tijdens de opdrachten krijgen de deelnemers een spiegel voorgehouden door de trainer die observeert, interpreteert en direct evalueert. Bij MenManagement leert u niet alleen beter managen, tegelijkertijd maakt u kennis met het omgaan met paarden en het mennen van een aanspanning. Leiding geven, de leider zijn met als keyword communicatie staan hierbij steeds centraal.

Er zijn een- en tweedaagse arrangementen mogelijk met e.v.t. een extra dag na enige tijd. Natuurlijk kan ook voor overnachting gezorgd worden. Maak kennis met deze unieke vorm van effectieve kennisoverdracht. De trainingen en andere activiteiten vinden plaats in een zeer inspirerende omgeving met prachtige natuurgebieden bij Bladel in de Brabantse Kempen.

Meer informatie en reserveren via mencursus.nl

Contactpersoon:

Fred van Vliet
06-23446458
info@mencursus.nl

 

Locatie:

Watersteeg 1
5476 KW Vorstenbosch

 

Reservering aanvragen

 

share: Tip een vriend

Deelnemers: Vanaf 3 deelnemers

Te bezoeken/boeken: Iedere dag
Periode: Het hele jaar door

Reviews op MenManagement

 

Er zijn nog geen beoordelingen. Voeg als eerste een review toe voor MenManagement.


Kantoor en schoolKantoor en school


Heerlijk online en veilig shoppen bij Het-UITstapje.nl!


Koop 'keiskôn spullekes' en interessante 'hebbedingeskes' (gadgets), streekproducten, boeken en muziek
vanuit Brabant en Limburg gewoon bij 'de winkel van ons allemaal'!Het-UITstapje.nl is affiliate partner van bol.com